Красавица показа тялото си и мрежата притихна

Красавица показа тялото си и мрежата притихна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.02.2022
  • Share:

Момиче с кожно заболяване показва как изглежда тялото й и не спира да възхищава последователите си в мрежата. На публикациите й в Instagram обърнаха внимание журналистите от Daily Star.

 

Клер Спъргин е диагностицирана с псориазис през 2017 г. след слънчево изгаряне в областта на раменете. Заболяването обаче започнало да се разпространява по цялото тяло.

"Когато го получих за първи път, бях смутена. Бях на 19 и на тази възраст се тревожиш много повече за външния си вид. Можете да имате гена на псориазис в тялото си, но може да нямате псориазис, докато не се задейства", казва тя.

 

Първоначално момичето криело състоянието на кожата си, но накрая приело външния си вид и започнало да споделя свои разголени снимки в социалните мрежи. 

 

 

 

На една от последните си публикации 24-годишната блогърка, която има близо 34 000 последователи, позира със спусната коса в червен комплект бельо. На фотоса се вижда, че лицето, деколтето, ръцете, корема, задните части и бедрата й са покрити с петна. 

 

 

 

"Смисълът не е в това да се покажа полугола. Става дума за показване на уникалните белези по кожата ми. Показвам какво е да живееш с кожно заболяване... Показвам какво е истинско!", е подписала Спъргин публикацията, която събра повече от 4 000 харесвания.

 

Постът й вдъхнови интернет потребителите, които не спират да й благодарят за откровенията в коментарите си. 

 

 

 

"Профилът ти ми помогна много да приема собственото си тяло с псориазис. Благодаря ти", "Ти си уникална и това е прекрасно. Благодаря ти, че си истинска", "Страдам от псориазис от 41 години и съм много доволна да видя млади хора като теб, които са горди с това, което са. Истинско вдъхновение", "Ти си красива и силна", пишат те. 

 

 

 

"Когато направих този профил, имах чувството, че вече не се крия. Отне ми години, за да приема кожата си и да не умирам от срам, когато нося бански на плажа. Непрекъснато се страхувах, че някой ще започне да ме сочи с пръст... а те биха!

 

Бях шокирана колко хора открито биха попитали: "Какво ти е?". Тогава бях толкова смутена, но сега разбирам, че те просто не са знаели и са били любопитни", споделя блогърката.

Станете почитател на Класа