Княгиня Калина ходи като кукер от фестивала „Сурва”

Княгиня Калина ходи като кукер от фестивала „Сурва”
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.01.2022
  • Сподели:

Княгиня Калина излезе на шопинг из столичните бутици. Единствената дъщеря на цар Симеон Втори разгледа марковите одежди, дегизирана като клоун. Сакскобургготска обикаляше из щандовете за скъпи облекла, като веднага ни направи впечатление носът на Калина, който нараво липсваше. Вместо него имаше само две дупки на лицето си, които се набиваха на очи, защото щерката на Симеон Втори носеше маската, без да покрива обонятелния й орган – явно поради здравословни проблеми.

 

 

 

Калина беше дегизирана с космата шапка идиотка в няколко цвята. С подобни, но не маркови, обикалят и столичните клошари, както и хора в деликатно състояние. Въпреки че беше в магазин и нямаше слънце, царската наследница не се разделяше със слънчевите си очила, скривайки разкривените си очи, които вече са с видоизменена форма от N на брой корекции. Шареният шал и палтото в зелено и кафяво се допълваха от оранжева чанта, черен панталон и кукерски космати ботуши, сякаш заети от участник във фестивала „Сурва”, пише в."Уикенд".

 

Калина обикаляше сама из щандовете, а малко по-късно към нея се присъедини и мъжът й Китин Муньос. Двамата проведоха разговор на испански, той погали по главата любимата си и отиде към съседния магазин, където се предлагаха значително по-евтини дрехи. Наследницата на царя продължи да обикаля търговския център и да търси подходящи за натюрела си одежди.

 

 

 

От вида й става ясно, че княгинята отново е претърпяла серия неуспешни пластични операции и изглежда наистина потресаващо. Облеклото й също бе под всякаква критика и нямаше нищо общо с елегантния стил на майка й доня Маргарита. Калина бе като излязла от цирка, изглеждаше и доста раздърпано. Краката й са слаби като щеки и тя тежи не повече от 50 кг, забеляза „Уикенд”. Наследницата на Симеон прилича на анорексичка и най-вероятно се подлага на зверски диети, за да поддържа теглото си под нормата.

 

Припомняме, че в началото на тази година Калина се премести в двореца „Врана“ в столицата заедно със съпруга си мореплавателя Китин Муньос и техния син Симеон-Хасан. След като дълги години живяха в Мароко, те решиха да се установят у нас. Преди дни единствената дъщеря на цар Симеон Втори се сдоби с нова къща у нас, където на 19 януари отпразнува кръглата си годишнина. Калина е родена на 19 януари и само тя от всичките му наследници избра да се върне да живее в родината на баща си. Вместо да се възползва от всички екстри на двореца „Врана“, Калина е пожелала да има свой самостоятелен дом в София.

 

През уикенда Калина и Китин се разходиха до Бистрица, където заснеха официален портрет за юбилея на княгинята заедно с прочутите народни певици Бистришките баби, които са в списъка за нематериално културно наследство на ЮНЕСКО.

 

Снимки: в. "Уикенд"

Станете почитател на Класа