Гей общността точи лиги по момченцата на Киро и Асен

Гей общността точи лиги по момченцата на Киро и Асен
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.12.2021
  • Share:

От фейсбук страницата "Полит гей икони" , която се самоопределя като "страница за утоляване на жаждата с вода от менците на българската и чуждестранната политика" се прехласнаха по новата власт

 

 

 

Новият министър на културата Атанас Атанасов, депутатът Мирослав Иванов и Радослав Василев, който претърпя пълно фиаско при първото си изказване от трибуната в Парламента, се оказаха любимци на представители на гей общността у нас.

 

От фейсбук страницата "Полит гей икони" , която се самоопределя като "страница за утоляване на жаждата с вода от менците на българската и чуждестранната политика" се прехласнаха по младите остриета на "Продължаваме Промяната".  

 

Ето и как са описали накратко всеки един от гореизброеното трио:

 

 

За Мирослав Иванов: Започваме преглед на сладурите в 47-мото Народно събрание. Мирослав Иванов, Продължаваме Промяната, избран от 31 МИР Ямбол. На 35. Тамън ни е. И тия очи лешникови!

 

 

По никакъв начин не внушаваме, че споделяните на тази страница лица са гей или по друг начин принадлежат към ЛГБТИ общността. Само ни се иска да е така, уточняват любителите на мъжките ласки. 

 

За Атанас Атанасов: "Прекъсваме прегледа на депутатите с извънредно съобщение. Наско тук е новият министър на културата! Откъде ги намират тия сладкиши Продължаваме Промяната?"

 

 

а Радослав Василев: На Радослав Василев (Продължаваме Промяната) му бяха приписани всякакви грехове. Но ние на друг вид грехове се надяваме

 

Станете почитател на Класа