Николета Лозанова влуди със...

Николета Лозанова влуди със...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.12.2021
  • Сподели:

Николета Лозанова пръсна безкраен сексапил във френската столица Париж, а причината е повече от специална за нея - 34-ия й рожден ден.

 

Плеймейтката почерпи щедро последователите си със спиращи дъха кадри от града на любовта, където очевидно си прекарва доста запомнящо се. Както става ясно и от фотосите на Ни Ло, в Париж вече е коледно и бляскаво, улиците са пищно украсени в очакване на светлия празник.

 

0lllp

 

Не е изненада, че първия поздрав, който Николета получи за празника си, бе от любимия й Ники Михайлов. Вратарят на "Левски" направи емоционално обяснение в любов и добави общ кадър в Инстграм, от който личи и колко лудо влюбени продължават да бъдат двамата.

 

"Честит рожден ден, на жената, родена да придава смисъл на всички около нея, на любовта на живота ми! Бъди жива и здрава, бъди все по-преуспяваща, бъди все толкова себе си! Знаеш рецептата на успеха, преподаваш я всеки ден на света, който те заобикаля, а у мен будиш всяка секунда уважение и обожание! Обичам те, колкото повече, толкова повече!", написа футболистът под снимката.

Станете почитател на Класа