Туристи хванаха грешния самолет...

Туристи хванаха грешния самолет...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.11.2021
  • Сподели:

Tуристи се объркаха на летището и отлетяха по погрешка с друг полет - пътниците осъзнаха грешката си едва след като пристигнаха в другата държава.

 

Хумайра и Фарук Шейх трябваше да заминат на почивка в испанска Севиля от летище Станстед в Лондон - самолетните билети им бяха представени от сина им.

 

След като преминаха регистрационните и предполетните процедури на въздушното пристанище, туристите пристигнаха благополучно в курорта. Недоразумението излезе наяве, когато местен таксиметров шофьор уведоми двойката, че са в Гърция.

 

Според туристите, когато поискали помощ от служителите на авиокомпанията на летището в Закинтос, представителите на превозвача им се подиграли.

 

На британците било предложено да изчакат обратния полет обратно до Лондон след пет дни и им платили една безплатна нощувка в хотела. През останалото време от престоя им в Гърция двойката била принудена да даде около 1,1 хиляди паунда.

 

Отбелязва се, че поради неправилна регистрация в системата на авиокомпанията двойката почти пропуснала обратния полет до Обединеното кралство.

 

инът на туристите призна, че е дълбоко възмутен и шокиран от случилото се. Според мъжа авиокомпанията не само не се е извинила за немарливата работа на служителите, но и е отказала да възстанови разходите за самолетни билети и хотел в Севиля.

 

По-късно туристите обясниха грешката си с това, че стюардесите не казали дестинацията на борда, тъй като полетът бил закъснял. Представителят на авиокомпанията от своя страна отбеляза, че всеки пътник е отговорен за качването на правилния самолет.

Станете почитател на Класа