55-г. мъж се загаджи с 27-годишна...

55-г. мъж се загаджи с 27-годишна...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.11.2021
  • Сподели:

55-годишен жител на американския щат Мисури се ожени за любимата си, която е по-млада от него с цели 28 години. А в мрежата всички го обявиха за перверзник, пише Daily Mirror.

 

Дарин се запознал с 27-годишната Сара Хендерсън в YouTube, където и двамата са изключително активни. От време на време единият оставял коментар под клипчето на другия, а след това започнали да си пишат мейли.

 

Скоро решили да се срещнат лично. През януари 2021 г. станали двойка, а два месеца по-късно вдигнали сватба.

 

"От първата ни среща си тръгнах безумно влюбен, защото тя беше всичко, което си мислех, че ще бъде, плюс още малко. Бях на седмото небе, когато се прибирах", споделя Дарин.

 

 

 

Сара пък признава, че още когато го видяла на живо, разбрала, че е специален. И въпреки че не е очаквала да се омъжи за него толкова скоро, още в началото почувствала, че между тях има силна връзка. 

 

Младата жена добавя, че родителите й първоначално не приемали избора й заради голямата разлика в годините. Сега обаче майка й е в чудесни отношения с Дарин, а баща й се е примирил с решението й.

 

Вече близо година американците са женени, а в мрежата не спират да критикуват брака им.

 

 

Интернет потребителите наричат Сара златотърсачка, а съпруга й – перверзник.

"Обожавам го заради чувството му за хумор, любовта, добротата, не заради парите му", казва Хендерсън.

 

 

"Струва ми се, че понякога хората си мислят, че няма за какво да си говорим, което е безумно, защото непрекъснато говорим, заедно сме по 24 часа в денонощието и никога не липсват теми за разговор", добавя Дарин.

Станете почитател на Класа