Елизабет цъфна в чалга клип

Елизабет цъфна в чалга клип
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.11.2021
  • Сподели:

Миньончето Елизабет от "Игри на волята" отдавна мечтае за слава и след като не й провървя в спортната кариера, реши да трупа дивиденти от участието си в чалга клип. 

 

Гимнастичката Елизабет Василева  отпадна от формата и отиде на "острова на Отшелника", където успя да пребори Мартин и да се завърне отново като равноправен член в едно от племената. 

 

За голяма изненада на почитателите на блондинката, тя се появи в чалга видеоклип. Малката Елизабет се е навила да се снима, тъй като в сценария не се изисквало да показва прелести и да се кълчи като долнопробна таньорка. В клипа тя е себе си и влиза в любимата си роля - на спортист. 

 

https://zdrave.to/media/source/202111/1636381498_1084056.jpg

 

Елизабет се е снимала в клипа "Удряй" на певеца Лазар, чиято премиера беше в началото на юли. Много фенове я разпознаха в клипа и останаха шокирани.

 

В началото на формата Елизабет бе сочена за един от фаворитите на зрителите, но в последните седмици си показа "рогата" и се превърна в един от най-мразените участници, наред с Паулина. В социалните мрежи я определят като'злобна", "завистлива" и "алчна"

 

Малката е доста силна и въпреки недоволството на зрителите има всички шансове да бъде първата жена, която печели "Игри на волята".

Станете почитател на Класа