Рускиня беше задържана за...

Рускиня беше задържана за...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.11.2021
  • Сподели:

Служители на реда задържаха 31-годишна жителка на Санкт Петербург, която организирала откровена фотосесия по прашки в центъра на града.

 


През лятото на 2021 г. блогърката публикува в социалните мрежи снимки и видеоклипове, заснети на фона на Исакиевската катедрала. В кадрите момичето повдига полата си и показва голите си задни части.

Срещу рускинята следствените органи на Санкт Петербург образуват наказателно дело за обида на чувствата на вярващите (част 1 на чл. 148).

 

Рускиня беше задържана за СНИМКА 18+ по гол задник пред Исакиевския събор

„Заподозряната, намирайки се в православния храм – Държавен музей на Исакиевския събор, действайки умишлено и публично, проявявайки явно неуважение към обществото, унижавайки и обиждайки религиозните чувства на вярващите, направи снимка и видео с голи части на тялото срещу фона на горепосочената катедрала“, посочиха от ръководството на районния отдел.

По-рано през септември полицията задържа блогъра Руслан Бобиев от Таджикистан за интимна фотосесия пред катедралата Свети Василий, където той и момиче с полицейско яке имитираха полов акт. Впоследствие младежът се извини за постъпката си. Той отбеляза, че преди това е бил привличан към административна отговорност за шеги, а също така отговори утвърдително на въпрос дали сега се занимава с подобни снимки.

На 29 октомври участниците в снимките бяха осъдени по част 1 от член 148 от Наказателния кодекс на Руската федерация („Публични действия, изразяващи явно неуважение към обществото и извършени с цел накърняване на религиозните чувства на вярващите“). В петък, 1 октомври, Московският Замоскворецки съд постанови експулсирането на Руслан Бобиев от Русия.

Станете почитател на Класа