Кейт изуми света със секси пола

Кейт изуми света със секси пола
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.10.2021
  • Сподели:

Кейт Мидълтън за пореден път доказа, че що се касае за мода е ненадмината. Тези дни 39-годишната съпруга на британския принц Уилям имаше планирано важно събитие. 

 

 

Херцогинята на Кеймбридж посети централата на Bafta в Лондон, където говори на събитие за Forward Trust, благотворителна организация, която помага на хора с наркотични и алкохолни зависимости.

На публично място херцогинята се появи в ярък и напълно нетипичен за нея образ. Кейт бе заложила на визия в червено.

 

 

 

Именно облеклото й прикова вниманието. То бе не само много секси, но и изключително пестеливо. Оказа се, че основният акцент от секси визията й струва само 25 долара.

 

Червената плисирана пола, с която Кейт грейна, струва само точно 25 долара. Към нея херцогинята бе избрала и червено поло.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кейт допълни визията си с кафяви обувки Ralph Lauren , които струват 575долара и и малка чанта DeMellier на стойност 460 долара.

Кейт Мидълтън е покровител на Forward Trust - тя стана неин патрон през юни тази година. В речта си Кийт подчерта важността на борбата с дезинформацията и преодоляването на стереотипите, свързани със зависимостта.

 

„Пристрастяването не е избор. Никой не иска да стане наркоман, но това може да се случи на всеки. Никой от нас не е имунизиран от това.

 

Станете почитател на Класа