Пияна баба се промъкна посред нощ в аквапарк

Пияна баба се промъкна посред нощ в аквапарк
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    11.10.2021
  • Сподели:

Немирна баба и нейн приятел се впуснаха в среднощно приключение в аквапарк в 2 ч. сутринта, което завърши много зле.

 

Британката Клеър Викърс, на 46 години, и приятелят ѝ Бари Дъглас, на 44 години, се заклещили в тръбата на водна пързалка и престояли там два часа със счупени крака и изкълчени стъпала преди да бъдат спасени, съобщава nzherald.co.nz.

 

Двамата се промъкнали в парка „Алдършот Лидо“ в Хемпшир, Англия, в началото на август. Пияните приятели излели вода в пързалката (жълтата на снимката) от върха ѝ за по-добро сцепление и по-голяма скорост, преди да влязат в нея.

Но пиянската им изцепка скоро се превърнала в кошмар, когато се ударили в бариера до изхода. Краката им се ударили в бариерата, блокираща изхода, стъпалата им се изкълчили, имало и счупен крак.

 

 

 

Викърс описва инцидента като „сцена от филма на ужасите „Убийствен пъзел“.

 

Двамата блъскали по вътрешността на пързалката часове наред в опит да повикат помощ. Дъглас изкълчил и двата си глезена и посочва, че едното му стъпало било увиснало.

 

В 3.46 ч. те видели светлините от фенерчетата на полицаите, които били повикани от загрижени граждани. Последните си помислили, че в басейна са влезли деца.

 

Пристигнали парамедици, които ги откарали в болница. Викърс останала в болницата две седмици и половина, защото около крака ѝ се увило метално въже, от което в крака ѝ останали метални пластинки. Тя няма да може да ходи още шест седмици.

 

От полицията не са повдигнали обвинения срещу двамата немирници.

 

Станете почитател на Класа