Изловиха Кейт и две от децата й

Изловиха Кейт и две от децата й
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.09.2021
  • Сподели:

Когато стане въпрос за херцозите на Кеймбридж и децата им всички си представяме кралски лукс, глезотии и привилегии. Е, да но Кейт Мидълтън и принц Уилям определено чупят стереотипите.

 

Доказателство за това е и наскоро разиграла се случка. В основата й са 39-годишната Кейт и две от децата й - осемгодишния принц Джордж, шестгодишната принцеса Шарлот. 

 

 

 

„Херцогинята бе оставила тригодишния принц Луи явно в някои от дворците под надзора на 39-годишният принц Уилям и се отдаде на важен ангажимент с другите им две деца“, споделя папаракът, изловил Кейт на невероятно място.

 

Важно е да отбележим, че често херцогинята на Кеймбридж пазарува с трите си деца или се разхожда с тях в обществени паркове без придружител.

 

Така преди дни тя бе изловена в магазин за канцеларски и ученически пособия в Лондон, а компания й правеха Джордж и Шарлот.

 

Херцогинята и децата й посетиха в магазин, който се намира близо до училището на Джордж и Шарлот, за да купят необходимите консумативи за обучението си. Очевидци разказват, че Кейт е настояла Джордж да плати за покупките - пастели и гумички за него и сестра му.

 

 

 

„Кейт и Уилям дават на децата си джобни пари всяка седмица. Изглежда, че Кейт няма нищо против понякога да нарушава кралския протокол - в края на краищата принцовете никога не носят пари със себе си и не плащат сами за покупките си, а се доверяват на своите помощници. Но херцогинята вече учи Джордж да управлява собствените си финанси“, казват източници от Бъкингамския дворец.

 

 

 

Очевидци, които успяха да се срещнат с херцогинята в магазина, отбелязаха, че децата им с Уилям винаги са се държали много добре възпитано и тя изглежда като обикновена майка, която просто върши обичайните неща с отрочетата си.

 

 

 

Станете почитател на Класа