Циганска сватба за 180 хиляди евро

Циганска сватба за 180 хиляди евро
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.09.2021
  • Сподели:

Сватбa която струва 180 000 евро, сватове които лепят стотачки по булката, диаманти, лимузини  и лудо празненство което не спира 4 дена. Така можете да опишете сватбата на заможните цигани Евка и Лукас от Словакия.

 


Младата циганска двойка си каза заветното „да“ през 2016 г., но сватбата им бе толкова паметна, че и до днес продължава да се говори за нея, а видеото е с над 2 милиона гледания. 

Във видеото се вижда как булката Евка, тогава 19 годишна, сменя тоалетите си неколкократно, докато се подготвя за тържеството. Не остава по-назад и 20-годишният тогава Лукас, който, както е видно, има устойчив афинитет към марковите дрехи, лимузините и луксозния начин на живот.

 

 



И двамата младоженци носеха огромни златни бижута , а сватбените пръстени, които струват повече от 10 000 евро, привлякоха вниманието на всички. 

Една от запомнящите се сцени беше, когато булката Евка се разхождаше с рокля, цялата накичена с банкноти от  по 100 и 500 евро. Не по-впечатляващ бе и моментът, когато младоженците броят парите, които са получили като подарък.

Какво се случва сега с Евка и Лукас не е известно, но е очевидно, че са пръснати страшно много пари за церемонията, което повдига доста въпроси свързани с произходът на несметните богатства.

Станете почитател на Класа