Нови разкрития за принцеса Даяна

Нови разкрития за принцеса Даяна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.09.2021
  • Сподели:

Принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа на 31 август 1997 г. Тази трагедия разтърси света и до ден днешен най-различни разкрития разтварят вратите към живота на принцесата. 



Когато мислите за лейди Ди, първото нещо, което ви идва на ум, е образът на истинска аристократка, която изпълнява задълженията си. Всяко нейно действие е било планирано. 

 

Нови разкрития за принцеса Даяна шокират всеки

Даяна обаче е жив човек и доста често решавала да се отклони от протокола. Понякога Спенсър действала безразсъдно, а действията й нямали никаква логика. Охраната на принцесата е била ужасена. Ето и няколко случая, за които не знаете:

Нощен клуб

Лейди Ди била приятелка с Фреди Меркюри, който както всички знаем, е крайно екстравагантен. Веднъж, след официален прием, Даяна разбрала, че Фреди и компанията му ще продължат забавата в нощен клуб. Спенсър решила да не пропуска подобна щуротия и убедила музикантите да я вземат със себе си. Тя се облякла като мъж, за да не бъде разпозната.

Полицейското управление

Даяна била на моминско парти, където е трябвало да бъде със специален костюм. Всички дами са заложили на полицейски униформи. 

Принцесата на Уелс успяла тайно да напусне Бъкингамския дворец. С нейна приятелка тръгнли по улиците на Лондон, но се натъкнали на жрица на любовта. Двете решили да се пошегуват, че ще арестуват блудницата и да й почетат морал, но вместо това за малко те да се окажат в ареста.

Скок от втория етаж в преспа сняг

Изглежда, че понякога Даяна е била крайно безотговорна.

Веднъж, когато била на почивка в Австрия, принцесата решила да се разходи из града през нощта. Проблемът бил обаче, че вратите на хотела били заключени. Това обаче не я спряло. Тя отворила прозореца и се хвърлила в една снежна преспа от втория етаж

Мина през минно поле

Може би тази постъпка на Лейди Ди е най-безразсъдната. Принцесата на Уелс беше противник на противопехотните мини. По време на посещението си в Ангола, Даяна преминава през минно поле, за да демонстрира познанията си. 

Разбира се, принцесата е била с бронежилетка. Подобна разходка обаче е меко казано опасна. Вие бихте ли направили подобна лудост?

Станете почитател на Класа