Нови разкрития за принцеса Даяна, свързани с Меган

Нови разкрития за принцеса Даяна, свързани с Меган
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.09.2021
  • Сподели:

Мнозина твърдят, че намират куп прилики (в трагичната) съдба на покойната принцеса Даяна и снаха й Меган Маркъл. Дали действително има паралели между двете всеки приценява сам за себе си.

 

Сега обаче приближен до кралското семейство на Великобритания наруши мълчанието си и сподели доста пикантни детайли от живота на покойната лейди Ди.

 

Стюарт Пиърс, който за първи път от 24 години насам нарушава мълчанието си относно плановете на принцесата, разкри какво е искала да направи Даяна малко преди трагичната й смърт.

 

Оказа се, че в основата на това са били синовете й – принцовете Уилям и Хари. Именно необичайните планове на принцеса Даяна я обвързаха отново със снаха й Меган Маркъл.

 

„Принцеса Даяна e искала да избяга в Холивуд с двете си деца и да озвучава филми - поразително сходство с нейната снаха Мегън Маркъл“, разказва приближеният до кралското семейство пред Дейли Мейл.

 

Нови разкрития за принцеса Даяна, свързани с Меган, шокират всеки

 

Стюарт Пиърс, който за първи път от 24 години насам нарушава мълчанието си относно плановете на принцесата, разказва за намеренията й да заведе синовете си Уилям и Хари в САЩ, докато връзката й с Доди Ал Файед е процъфтявала.

 

Това не е първи път, в който принцесата се сблъсква с Холивуд - само пет години преди смъртта й, Кевин Костнър я ухажва усилено да участва в евентуалното продължение на „Бодигардът“ от 1992 г.

 

„Даяна искаше да започне да разработва документални филми по три благотворителни проекта. Планираше да прекарва много време в Холивуд“, казва Пиърс и допълва, че принцесата се е консултирала с топ холивудски мениджъри и агенти относно амбициите си за създаване на филми.

 

Разкритията за намеренията на принцесата идват в нейна памет по повод 24-та годишнина от смъртта й. Принцесата почина следкатастрофа в тунел в Париж.

Станете почитател на Класа