Сашо Кадиев и новата му се награбиха

Сашо Кадиев и новата му се награбиха
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.08.2021
  • Сподели:

Няма и месец откакто Сашо Кадиев призна за любовницата си и нанесе болезнен удар на жена си Таня, а вече най-демонстративно показват интимност на публични места и качват такива снимки в социалните мрежи. 

 

 

В момента Кадиев и новата му - моделката Ивелина Чоева, са на романтично пътешествие в Италия, а компания им правят Даниел и Александра Петканови. А синът на Катето Евро потресе всички с интимните снимки с Ивелина, които ще види и неговата доскорошна жена и майка на дъщеря му. 

 

0sdss

 

"Добрите любовници се разбират. По -добрите любовници се уважават. Най -добрите любовници живеят, за да си имат доверие. Големите любовници живеят един в друг", гласи преводът от английски на поста на Кадиев, който е оставил под горещите снимки с Ивелина. 

 

Близки до семейството на Кадиев издават, че за първи път го виждат истински влюбен. С Таня нещата станали малко насила, защото вече му било време да свие семейно гнезно. И Таня чудесно разбрала, че със Сашко не са голямата любов и затова го пуснала при другата без проблеми. Дори напротив, искрено се радвала, че най-накрая е намерил своето щастие.

Станете почитател на Класа