В този град всички са голи, а суингъри дивеят в секс клубове

В този град всички са голи, а суингъри дивеят в секс клубове
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.08.2021
  • Сподели:

Ако сте тръгнали към Кап Д’Агд, без да сте направили проучване, вероятно бихте го преценили като идеалното място за семейна почивка.

 

 

Морският курорт в южната част на Франция е слънчев капан със зашеметяващи пясъчни плажове по крайбрежието на Средиземно море и оживено яхтено пристанище.

 

Но когато погледнете покрай естествената красота, скоро ще разберете защо регионът е наречен „Голият град“. Там можете да се разхождате голи на обществени места като супермаркети, ресторанти, фризьорски салони и дори банки.

Докато нудистите не възприемат това като нещо сексуално, отворената атмосфера привлича суингъри и сексуални работници и е пълен със секс магазини.

 

Нудисткият къмпинг съществува в курорта от 1958 г. насам, като до 70-те години на миналия век се превърна в цяло голо село. В днешно време посетителите на 2-километровия плаж са длъжни да се съблекат.

Дори има тежка глоба в размер на 15 000 евро, ако турист бъде хванат да се облича за вечеря.

 

От 2005 г. насам районът е пълен с барове, нощни клубове и суинг партита. В резултат на това секс туризмът се разраства - с много събития като голи пяна партита, проведени в нощен клуб Le Glamour.

 

Този месец Артър О Урсо и Луана Казаки избраха Кап Д’Агд като дестинация за медения си месец. Те документираха пътуването си до региона и признаха, че са го избрали като ваканция след сватбата, за да поддържат сексуалния си живот пикантен.

 

Артър и Луана казаха: „Градът беше избран за столица на секса и преживяването си струва за започване на брак с приключения и нови неща, в допълнение към удоволствието. Направихме това, за да излезем от рутината. Двойките трябва да търсят нови преживявания в началото на брака си и да не го оставят да се охлади“.

 

Тъй като Кап Д’Агд е гореща точка за секс туризъм, не е изненада, че е преживяла епидемия от коронавирус. В разгара на пандемията миналото лято почти 100 туристи са дали положителен тест за Covid-19. Хотелиерските служители признаха, че социалното дистанциране е трудно в курорта. Двама служители на хотела са заразени с вируса след секс парти на покрива.

 

Подобно на много дестинации, Кап Д'Агд също наблюдава спад в туризма по време на пандемията.

 

Станете почитател на Класа