Гимнастичките на Слави - Християна за депутат, Невяна за креват

Гимнастичките на Слави - Християна за депутат, Невяна за креват
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.08.2021
  • Сподели:

Ансамбълът по художествена гимнастика на България в момента е на върха на народното обожание, след като преби надменните рускини и грабна златните медали в Токио. Новоизпеченият политик Слави Трифонов отдавна е намерил начин да се отърка в славата на "златните момичета", макар и от предишната генерация, в лицето на красавиците Християна Тодорова и Невяна Владинова. Първата е вече депутат от партията му "Има такъв народ", а с другата напира да дели креват, според актуалната мълва.

 

Двете амбициозни дами веднага след края на състезателните си кариери започнаха да помагат на Илиана Раева във федерацията по художествена гимнастика, да развиват в дует бурна обществена дейност свързана с насилието над жени и равенството между половете. Преди 4 години, докато беше още звездата на Би Ти Ви, Слави се опита дори да им уреди предаване в ефира на частния канал, но смяната на ръководството попречи на плановете му.

 

Не е трудно човек да лапне по Невяна Владинова

 

А къде се крие генезисът на подкрепата на Дългия за гимнастичките? Разбира се в интимните му предпочитания към Невяна Владинова. През май 2017-а красавицата, прясно спечелила 4 златни медала на Световната купа по художествена гимнастика в София, гостува в шоуто на Трифонов и чичкото лапва по нея като полудял.

 

Момичето  получава куп луксозни подаръци от богатия си обожател, както и непрекъснати телефонни обаждания и есемеси. Дългия звънял под предлог да пожелае успех на младото дарование преди важно състезание. Слави заливаше момичето с дебелашки шеги и сексуални намеци и всячески се опитва да я раздели с приятеля й Веселин Манолов, който е счетоводител и танцува брейк.

 

Християна е цветето на парламентарната група на ИТН

 

Страстта на Дългия към балерини, гимнастички и певици е известна отдавна. След като скъса с танцьорката Мартина, тв водещият я замени със състезателката по художествена гимнастика Снежана Дечева. С Невяна обаче удря на камък. Насочва се към най-добрата й приятелка Християна, която прикотква в партията си с обещание за депутатско място. Само и само за да остане в близкия кръг на Владинова. Днес пухкавата Тодорова топли депутатската банка, а какво ще стане с интимните домогвания на Дългия към дружката й, остава да видим.

Станете почитател на Класа