Пътник сграбчи стюардеси за...

Пътник сграбчи стюардеси за...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.08.2021
  • Сподели:

 

Истински екшън се разигра на борда на самолет от Филаделфия до Маями, а кадри от него обикалят усилено социалните мрежи.

 

На тях се вижда как пътник буквално се сбива с един от стюардите, а след това е завърнат с коланите и залепен с тиксо за седалката, за да бъде обезвреден.

 

Задържаният мъж е 22-годишният Максуел Бери, който бил пиян и преди спречкването посегнал на две стюардеси.

 

 

 

Първо Бери разлял алкохол върху дрехите си и излязъл от тоалетната гол до кръста. Един от стюардите му казал да си сложи тениска и му помогнал да извади една от ръчния си багаж, пише в доклада на полицията в Маями, цитиран от Local 10 News.

 

След като се разхожал в самолета „около 15 минути“, той започнал „да се сприятелява с друга стюардеса и я сграбчил за гърдите“, пише в доклада.

 

Тя му казала да седне на мястото си и да не я пипа. Тогава той се приближил към две други стюардеси и също ги сграбчил за гърдите.

 

След като един от мъжете стюарди го помолил „няколко пъти да се успокои и да си остане на мястото“, пияният мъж го ударил в лицето „със свит юмрук“. Пътниците наоколо задържали Бари и той бил „залепен за седалката и завързан с колана на седалката за остатъка от полета“.

 

22-годишният мъж бил предаден на полицията. По-късно той е пуснат под гаранция и ще бъде съден по три обвинения. В социалните мрежи той се оплака, че бил „дехуманизиран“ и „третиран като добитък“. Той твърди, че не е опипвал стюардесите.

 

След случката стюардите бяха временно отстранени от работа, но от тяхната професионална организация обявига, че наказанието е отменено и те са изпратени в платен отпуск докато трае разследването.

 

Президентът на асоциацията на стюардите заяви в официално съобщение, че „екипажът е бил принуден да задържи пътника с наличните на борда средства. Избухването на насилие на борда е много сериозен проблем и служителите са обучени да използват различни техники, за да запазят реда в салона.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа