Тайното място в тоалетната на самолета

Тайното място в тоалетната на самолета
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.07.2021
  • Сподели:

Има таен шкаф на самолетите, за който пътниците не знаят, че съществува. В него те могат да намерят много продукти, които биха им били нужни при спешни случаи по време на полет.

 

Джоселин Лора, която е салонен служител за авиокомпания „Делта“, разкрива как да го намерите следващия път, когато пътувате.

 

В своя TikTok тя разкрива тайната и обяснява, че малкият шкаф е в тоалетната. За да го откриете, трябва да погледнете по-внимателно огледалото.

 

 

 

„За тези, които летят с „Делта“, особено дамите, на някои самолети има бутон под огледалото, което ще се отвори, ако го натиснете. В огледалото можете да откриете нужни неща като например превръзки“, посочва тя.

В шкафа обикновено има хигиенни материали, кърпички, хартиени торбички и пълнители за дезинфектант за ръце.

 

На други самолети това може да е кутия, закачена на стената.

Жените, които се притесняват прекалено много да помолят за женски продукти, могат сами да го намерят, ако им трябва нещо по време на полет.

 

 

 

Над 3 млн. души са гледали видеото и мнозина са благодарни за полезния съвет.

Някои коментират, че продуктите в шкафа не са за пътници и че те трябва първо да попитат, тъй като не е редно сами да се обслужват. Джоселин казва, че това не е вярно и че на самолета винаги има допълнително.

Потребител, който твърди, че майка му е работила за „Делта“, разкрива, че ако тези продукти не се използват, те се изхвърлят, затова е по-добре ако някой се възползва.

 

 

 

Станете почитател на Класа