Предсмъртното желание на принцеса Даяна

Предсмъртното желание на принцеса Даяна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    07.07.2021
  • Сподели:

Близък приятел на принцеса Даяна разбуни духовете, като разкри подробности от последния си разговор с любимата на цяла Великобритания Лейди Ди.

 

 

Журналистът Ричард Кей се е чил с Дяна през нощта, малко преди автомобилната катастрофа, в която красавицата загина.

 

Двамата са обсъждали бъдещето и са си говорили, че вече е изминала една година от раздялата на принцесата със съпруга й, херцогът на Уелс – Филип.

 

„Мислех, че всичко е наред, но тогава разбрах, че Даяна е отчаяна”, казва 60-годишният журналист. Той разкрива и какво принцесата е споделила, че иска да направи и кое е най-голямото й желание и мечта. За жалост тя не успява да ги реализира, защото часове по-късно издъхва.

 

„Най-много от всичко на света тя обичаше синовете си – Уилям и Хари. Често казваше, че децата й липсват и иска да се върне във Великобритания, за да ги прегърне”, казва той.

 

Тайната падна: Това е предсмъртното желание на принцеса Даяна

 

„Тя отчаяно искаше да започне отначало и да направи нещо различно, да получи различна гледна точка от тази, която й даваше кралското семейство”, казва Кей.

 

Преди дни пък вокалният педагог на Даяна проговори за „триумфалния глас” на принцесата. По негово мнение тя постепенно се е превръщала от изстрадала млада жена в уверена и влиятелна дама, която се отдава на благотворителността.

От 1981 г. До 1996 г. Даяна е първата съпруга на принц Чарлз, наследник на британския трон. Сватбата им се състои на 29 юли 1981 година, а плод на любовта им са двамата им сина- принцовете Уилям и Хари.

 

След 5 години брак обаче кризата помежду им започва, а обвиненията са и от двете страни. Това довежда и до развода им през 1996 година.

 

През 1997 година, на 31 август, Даяна загива в автомобилна катастрофа в тунел преди река Сена в Париж. Принцесата е била откарана в болница, но там не са успели да я спасят.

Станете почитател на Класа