С Иво Димчев и Гвардейският духов оркестър посрещат Джулая в Лозенец

С Иво Димчев и Гвардейският духов оркестър посрещат Джулая в Лозенец
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    30.06.2021
  • Сподели:

Германското хаус дуо Tube and Berger гостува в Hacienda Beach на 3 юли

 

 

Тази година е специална за Hacienda Beach, тъй като се навършват 10 години от откриването на морския музикален клуб, където не съществуват рамки и ограничения.

 

http://epicenter.bg/images/news/62021/pics/1625002297.jpg

 

Най-запалените фенове ще изпратят слънцето и ще посрещнат изгрева на брега на морето край Лозенец с иновативна и напълно нетрадиционна програма.

 

http://epicenter.bg/images/news/62021/pics/1625002178.jpg

 

Участие в нея ще вземат Игор Дамянов, Иво Димчев и Гвардейският духов оркестър. Напълно различни по стилове артисти, но обединени в една идея за наистина нетипично, лудо и извън всякакви рамки Hacienda преживяване.

 

Hacienda Beach ще отбележи емблематичният изгрев в компанията на родните диджеи Mr.K и Dimo BG, а традицията повелява купонът да продължи до сутринта. Специално за Джулая те са приготвили ексклузивна селекция от ремкси на най-известните световни поп и рок хитове.

 

http://epicenter.bg/images/news/62021/pics/1625002377.jpg

 

Горещ юли очаква любителите на нощния живот край малкия плаж в курортното селище. На3 юли на сцената на Hacienda ще се качат световните легенди Tube and Berger. Германско дуозапочва своето музикално пътешествие преди повече от десетилетие.

 

http://epicenter.bg/images/news/62021/pics/1625002252.jpg

 

През годините на сцената, успяват да се превърнат в световни легенди с редица запомнящите се продуцирани от тях хаус парчета. През 2018 “E Samba” е No.1 в класацията на Beatport House в продължение на 6 седмици, като успехът е последван на следващата година и от ремикса на Samim - ‘Heater’!Що се отнася до изпълненията им на живо, Tube and Berger никога не се уморяват. Определено го доказват със своите участия в Ushuaia и Hï Ibiza, Tomorrowland, Loveweek Festival, Eastport Festival и Claptone's Masquerade.

 

 

 

 

 
 

 

Станете почитател на Класа