Бони не е на себе си

Бони не е на себе си
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.05.2021
  • Сподели:

Фолкпевицата Бони не може място да си намери от вълнение. Изпълнителката на хита "Стриптийз" не успя да скрие сълзите си от радост след поредния успех на нейната дъщеря Михаела. 

 

Красивата девойка тази година е абитуриентка, а само преди ден бе изпращането й от училище. А тя поднесе най-хубавата новина за една майка на абитуриентка и за пореден път доказа колко е умна и с отлично възпитание. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202012/950/1608019436_1.jpg?_=1608111249

 

Оказа се, че Михаела е отличничка и със сигурност няма да има проблем в избора си за висше образование. Оценките на талантливата Миа, както е артистичният й псевдоним, са впечатляващи и изпълват с гордност нейната майка.

 

Бони не спира да получава поздравления в социалните мрежи и всички отбелязват факта, че има възпитано и интелигетно дете. "Бони доказа, че една майка може и сама да си гледа детето, но може да направи така, че нищо да не му липсва и от него да стане достоен човек", пишат в мрежата.

 

Абитуриентският бал на Михаела ще бъде на 22 май, а на 1 юни с майка си ще съберат приятели и колеги на едно пищно тържество, където всички заедно ще изпратят Михаела към следващия етап от нейния живот.

Станете почитател на Класа