Любовницата на Брат Галев фучи с нов джип за 300 бона

Любовницата на Брат Галев фучи с нов джип за 300 бона
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.05.2021
  • Сподели:

Любовницата на Пламен Галев – Юлияна, се радва на нова луксозна придобивка. Къдрокосата красавица е прибавила още една кола към огромния си автопарк. От няколко месеца брюнетката щъка из родната си Дупница с последен модел „Мерцедес“ G класа, докладваха съграждани на държанката на Брат Галев, пише в. "Уикенд".

 

Луксозното возило е решено в модерния син цвят

 

Юлияна се сдобила с возилото в началото на тази година. Джипът пристигнал при нея директно от завода на мощния автомобилен гигант. Возилото е снабдено с всички екстри, решено е в актуалния син цвят и струва около 300 000 лева. Съграждани на Юлияна ни изпратиха снимки на мощното возило, което крехката девойка управлява сама. От няколко години тя вече не ползва охрана, но пък има в гаража си коли на обща стойност около 1 млн. лева.

 

Крехката девойка управлява сама мощния звяр

 

Брюнетката, която няма нито ден трудов стаж, защото още като ученичка се залюбва с издирвания от Интерпол Пламен Галев, добавя по някоя нова кола на всеки 2 години. Смуглата красавица къта в гаража си лъскаво Порше „Панамера” за близо 200 бона и с над 350 конски сили, решено отново в син цвят, който явно й е любим.

 

Юлияна още като ученичка се залюбва с издирвания от Интерпол Пламен Галев

 

Брюнетката притежава и лимузина „Ауди А 8“ за поне 100 000 лева, джип „Рейнж Роувър“ за още 100 бона, както и няколко по-скромни коли, които се използват от семейството на Юлияна. С всички автомобили автопаркът й надхвърля 1 милион лева.

Станете почитател на Класа