Кой продава това бижу край Перник?

Кой продава това бижу край Перник?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.04.2021
  • Сподели:

Мега луксозна къща в тузарското селище Делта Хил в Перник е обявена за продажба. Къщата е супер луксозна, обзаведена, с 4 спални, собствен басейн, гараж за 3 автомобила.

 

Къщата е една от първите построени и освен невероятния лукс, има и зашеметяваща гледка към южния склон на Витоша.

 

Парцелът е 749 кв. м., а основната постройка на къщата е с разгъната застроена площ от 558.65 кв.м. (2 етажа по 161,95 кв. м. и трети етаж с площ 138,85 кв. м., плюс покрита тераса с шатра от 96.55 кв.м. Пред къщата е разположен и басейн с площ 75,90 кв. м. Разполага и със закрит гараж за 2 големи автомобила, плюс 1 малък.

 

 

 

Къщата е напълно звършена в свой характерен стил с класически елементи. Интериорните решения включват множество декоративни орнаменти, изработени и рисувани ръчно от талантлив художник.

 

Мебелите са изцяло поръчкови и произведени в класически стил, подобващ на интериора. Подовите настилките в хола и коридорите са от различни видове естествен камък от най-висок клас. В спалните и кабинета настилките са от скъп мокет. Баните са покрити изцяло с естествен камък. Отоплението и охлаждането са решени чрез изградена вътрешна климатизация, осигурена от висок клас термопомпа.

 

 

 

От абсолютно всички помещения се откриват чудесни гледки към планината Витоша, хълмовете на с. Кладница и с. Рударци, както и към целия комплекс ”Делта Хил”.

 

Къщата разполага и с изградена собствена будка за охрана, която осигурява комфорт за охранителя и разполага с отопление и видео инсталация. Всички камери се наблюдават на екран в будката за охрана. Това е добра възможност, в случай, че собственикът пожелае да разполага и с индивидуална жива охрана, освен осигурената такава от комплекса.

 

 

 

Собственик на парцела и сградите е българско юридическо лице, регистрирано по ЗДДС, пише zapernik.com.. Обявената цена с е с включен ДДС - 1 600 000 евро. Всички мебели и уреди са включени в цената. Изкуството (картини) не са включени в цената.

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа