"Лоша болест ке обезлюди Европа"

"Лоша болест ке обезлюди Европа"
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    10.04.2021
  • Сподели:

"Лоша болест, по-страшна от рака ке обезлюди света... Европа ще бъде обезлюдена, когато котките започнат да изчезват. Ще има, хората ще почнат да мрат като мухи. Ще падат по улиците без видима причина. Ще бъдат засегнати дробовете, сърцето...", това предсказание прави баба Ванга преди много години.

 

Според нейни близки тогава пророчицата е видяла ужаса от пандемията от коронавирус. Тя говорила за неизвестна болест, с която ще се сблъскат хората. Щели да я донесат в Европа „жълтите хора“ от Изтока.

 

Предсказанието е било конкретно за 2020 г. тогава ня е казала, че населението на Европа ще започне да намалява. А през периода 2020 до 2025 г. населението ще намалее значително.

 

Ванга прогнозирала, че специалистите няма да могат да създадат ваксина срещу това заболяване, че и хора ще умрат. Ясновидката обаче, твърдяла, че в Русия отдавна било създадено лекарство срещу коварната болест. Нарекла го „огнена вода“, като отбелязала, че то трябва да се приема вътрешно, а в неговата основа ще лежи екстракт от сибирски кедър.

 

България ще се оправи, когато Сирия ке падне

 

Това е друга интерпретация на предсказанието на Ванга, което тя е направила преди около 40 години. Пророчицата казала това в отговор на въпрос – когат ще се оправи България. През изминалите години думите й останали неразбираеми, тъй като никой не могъл да разтълкува какво има предвид с падането на Сирия. Днес обаче пророчеството добива огромен смисъл и донякъде – яснота. Донякъде, защото липсват подробности за това, как точно ще се оправи България след като падне Сирия. Все пак тя е говорила за Трета световна война, за атомно оръжие, за обезлюдяване на почти целият европейски континет, за ужасни болести и т.н.

 

Общото между интерпретациите на това пророчество, е че след Третата световна война настъпва дълъг мир и човечеството се променя към добро. Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на Земята, хората ще разберат за съществуването на духовния свят. Ракът ще бъде надвит...

 

През 2050 г. човеците ще пътуват до други светове със скорост, десет пъти по-голяма от светлината. През 2125 година хората за първи път ще се срещнат с извънземните. Те са се настанили на Земята преди много години и живеят сред нас кротко и тихо. През 2371 година две слънца ще се сблъскат и ще настане световен глад. 5070 година настъпва края на света, пророкува още Ванга.

Станете почитател на Класа