50-г. тв водеща в откровен великденски тоалет

50-г. тв водеща в откровен великденски тоалет
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.04.2021
  • Сподели:

Британската телевизионна водеща Аманда Холдън е публикувала фотография, на която е запечатана в горещ великденски тоалет и е зарадвала последователите си. Кадърът и коментарите на потребителите се появиха в нейния акаунт в Instagram.

 


50-годишната звезда позира странично пред камерата на представената черно-бяла снимка. Аманда Холдън е избрала да облече бяло боди и е допълнила визията си с аксесоари под формата на подвижна яка и маншети, както и заешки уши и опашка.

„Честит Великден на всички“, написала е Холдън към публикацията, която е станала много популярна в мрежата.Феновете на водещата са оценили нейната визия в коментарите. „Какъв неочакван кадър! Страхотна ”,„ Всички зайци ще стоят настрана. Те нямат шанс ”,„ Уау, Аманда! Изглеждаш невероятно “,„ Най-горещото великденско зайче “, пишат те.

През март Аманда Холдън сподели още една снимка в прилепнал празничен тоалет и бе разкритикувана в социалните мрежи.

Британката е снимана е в плюшен розов костюм на зайче с къси панталонки. Потребителите се скараха на водещата за пренебрежението към вярата. „Великден е най-важният празник в християнския календар. Такава фотосесия е обидна ”, пишат те.

 

Ето и още откровени СНИМКИ на водещата: 




Станете почитател на Класа