Рапърка навърши 18 и ..

Рапърка навърши 18 и ..
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    06.04.2021
  • Сподели:

Скандалната рапърка Даниел Бреголи, известна с псевдонима Bhad Bhabie, покорява не само музикалната сфера. На 26 март момичето отпразнува 18-ия си рожден ден и почти веднага реши да се възползва от възможностите на зрялата възраст.

 

Американката откри акаунт в OnlyFans, където потребителите плащат за откровени снимки и видеоклипове. И тогава тя сподели в Instagram, където има 17,1 милиона абонати, добри новини: за шест часа младата изпълнителка спечели милион долара. Момичето прикрепи съответния коментар. "Не е зле за шест часа. Счупихме рекорда на OnlyFans", написа звездата.

 

 



Въпреки факта, че момичето има огромна армия от фенове, не всички бяха готови да повярват в такъв шеметен успех. Някои предположиха, че това е първоаприлска шега.Bhad Bhabie е американска рап изпълнителка и героиня на интернет мемове. През 2017 г. Бреголи стана най-младият рапър, който някога е попадал в Billboard Hot 100 с дебютната си песен.



Момичето било труден тийнейджър. И така, в предаването „Д-р Фил“, където тя дойде с майка си, беше обсъдено лошото поведение на Даниел: тя крадяла автомобили, крадяла кредитните карти на майка си, носила нож със себе си, биела се и се занимавала с носела доноси за майка си в полицията.

Станете почитател на Класа