Коста Марков разкри що за човек беше Татяна Лолова

Коста Марков разкри що за човек беше Татяна Лолова
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.04.2021
  • Сподели:

Смъртта на великата актриса Татяна Лолова потресе целия български народ, а загубата й отприщи позабравени спомени с нея. Всички си спомняха за общото им минало, за случайни срещи и изплуваха неподозирани тайни.

 

Много нейни колеги се изказаха и споделиха впечатления и случки с Лолова, но по-интересен е разказът на един фолкпевец, който не е познавал лично актрисата, но е станал свидетел на невероятна случка, която разкрива що за човек беше Татяна Лолова. Става въпрос за певеца Коста Марков, който остави успешната си кариера в България и замина със семейството си за САЩ, където се установи. 

 

https://zdrave.to/media/source/202103/1617173819_my_photo_collage_61_1.jpg

 

"Беше преди много години, 1985-та или 1986-та година, лятото, в София! Адска жега, вероятно е било август месец! Вървя към паметника Левски по бул. Мадрид и на спирката на трамвая (тогава там въртеше някакъв трамвай, мисля за кв. Гео Милев), на тясната ивица, наречена спирка, между двете платна, стоеше тя - една от най-големите телевизионни и театрални звезди за времето. Нахлупила широкопола шапка, беше се натоварила с две чанти с хранителни продукти, по една във всяка ръка.....и чакаше чинно трамвая, за да я откара у дома. Велика в таланта си, семпла в ежедневието, без всякаква помпозност и претенции. Само тя си знае как е живяла и през какво е минала... Поклон пред таланта и отдадеността на професията и публиката", пише Коста Марков в социалните мрежи. 

 

Името му е много добре познато в шоубизнеса, тъй като през 1997 година подписва музикален договор с "Пайнер" и се превръща в първия мъжки плейбой в бранша. Кариерата си прекратява през 2006 г. и заминава за Флорида, САЩ, където се жени за приятелката си Кристина и по-късно им се ражда дъщеря. Определено в Америка животът му тече спокойно, но пък страшно много липсва на почитателите си в България.

Станете почитател на Класа