Фолкпевица бори кризата с голо дупе

Фолкпевица бори кризата с голо дупе
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    04.04.2021
  • Сподели:

Кризата в попфолка се усеща от километри. Представителките от този жанр чакат с нетърпение да отворят дискотеките и да хукнат отново по участия. Затрудненото положение на собствениците на клубове ги притеснява и всички са наясно, че нищо няма да е като преди коронавируса. 

 

Чалгарките вече започнаха да мислят стратегии за справяне с конкуренцията, за да могат да оцелеят в тази икономическа криза, Една от топ звездите на "Пайнер" реши да заложи на голия си задник с цел задържане на интереса и евентуално по-лесно да се върне на работа, когато това стане възможно. 

 

Миньончето Яница, която през последните 3 години успя да се нареди до най-актуалните имена в бранша, реши да щракне голия си задник. Провокативният фотос не остана незабелязан и за секунди получи хиляди лайкове в Инстаграм. 

 

0чч

 

Много от почитателите на Яница предполагат, че кадъра от предстоящ нов видеоклип, който Яница ще представи съвсем скоро. "Мога цял ден да го гледам това малко и сочно дупе. И какви работи ми идват на акъл...", гласи един от пиперливите коментари в мрежата по повод новия кадър на пайнерката.

Станете почитател на Класа