Борис Джонсън ги пори като риби

Борис Джонсън ги пори като риби
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    30.03.2021
  • Сподели:

 

 

Гледам го Борис Джонсън, не е точно Ален Делон с тия русоляви букли като от стилист Капанов, опулените жабешки очички, свинските бузки и нослето на депресиран бобър. Обаче ги пори като риби. Онзи ден някаква американка на име Дженифър се похвали, как му помагала да преодолее писателския си блок чрез фелацио, докато жена му била на пазар. А и за Джонсън „жена му“ е относително – видният консерватор доста либерално има поне 6 деца от минимум 5 дами и няма намерение да спира, май само Нейно Величество Елизабет II е застрахована да не мине под ножа.

 

Ето защо Британия е империя, която с протекторатите, доминионите и колониите си покрива четвърт от земната суша, родина на индустриалната революция и великите географски открития, люлка на Уилям Шекспир, Исак Нютон и Боби Чарлтън. А нашата отвъдморска територия е палатката на Христо Пимпирев, измислили сме един бацил и клонирането на дебитни карти и сме родили Калина Паскалева, Андрей Чорбанов и Божинката.

 

Докато Борис ги е подкарал като по списък за ваксинация, нашият Борисов седи сам като куче в Бояна, най-много чат-пат да си покани някоя Мата Хари и после цяла година да го размята Веска Томова със снимки от будоара. Само той да беше, хубаво, ама сме в такава серия, че направо да ти писне от аскети. Орешарски ли не беше с неговата (л)Елка, Сергей дето зорлем го сгодихме към 50-ака, Величеството с династичния брак с доня Маргарита Асебо, Иван с Елена, Жан с Катя.

 

А работата е там, че половият нагон трябва да се сублимира по някакъв начин. Особено при по-силно потентните. Иначе вредите за организма са огромни -  спад в умствените и физически способности, настроението, работоспособността, чувство на неудовлетвореност. Всичко това избива в раздразнителност, лошо настроение, избухливост, агресивност. Както би ви обяснил ненаучно и пенсиониран стрелочник от Ветрен, стига се до момент, дето трябва или да изчукаш нещо, или ще се пръснеш. И какво става, когато нямаш като Борис Джонсън набор от любовници от всякаква националност, раса и вероизповедание? Ами хващаш каквото първо ти попадне пред очите – в случая с политиците – нещастния си избирател. И започваш да го лашкаш с мощни тласъци, за да излееш добилата патологични размери фрустрация.

 

Чукаш го с данъци и такси, онождаш с осигуровки и разрешителни, праскаш го с външнотърговски договори и вътрешен лобизъм, опъваш със здравни каси и образователни реформи докато му се нацепи дупето. После го оставяш месец-два да позарасне до следващите избори и пак го почваш. Без да забравиш да му припомниш, че трябва да ти е благодарен, защото това е най-хубавият секс в живота му.

 

Направо умирам от шубе като си тръгне Борисов и на негово място дойдат дъртите ергени Слави и Тошко, секссимволът Бабикян, кюстендилската Нефертити – Мая и подобните им, какво яко чукане ще падне. Хора, моля ви, оправяйте си любовниците като в белите страни, стига сте оправяли народа. Борис Джонсън даже и коронавируса май ще пребори...

 

 

Евгени Чертовенски

 

 

 

Станете почитател на Класа