Най-потресаващите неща, намирани в хотелски стаи

Най-потресаващите неща, намирани в хотелски стаи
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.03.2021
  • Share:

Случвало ли ви се е да си лежите в леглото в евтина хотелска стая и да се чудите какво дебне под чаршафите и струва ли си наистина ниската цена? Или по-лошо – изправяли ли сте се пред ситуация, в която мислите, че е по-добре да не гледате към „нещото“ на пода в стаята си и да се изнесете с първите лъчи на утрото?

 

Ако е така, нека видим дали вашият кошмар може да се мери с ужасите, които други хора са виждали по време на престоя си в хотел.

 

На въпроса „Кое е най-противното нещо, което сте намирали в хотелска стая“ отговарят както служители, така и гости на хотелите. Както можете да се досетите, това е само върхът на айсберга, със сигурност още много хора са се натъквали на шокиращи неща, но просто не са ги споделили.

 

Така че следващия път, когато решите да отидете в място, рекламиращо се като „бюджетно“, спомнете си следващите разкази и помислете пак дали няма да е по-добре да си платите малко повече за спокойствие.

 

 

1. Калъфка, ползвана за тоалетна хартия

Служител в нискобюджетен хотел си спомня ужаса, който преживял, когато открил калъфка за възглавница, покрита с човешки фекалии. Това се случило, след като той влязъл да провери защо един от гостите излязъл бесен от въпросната стая, след като си получил ключа.

 

2. „Кафяво“ навсякъде

Не че някой е напълно шокиран от присъствието на това „нещо“ в списъка. Вероятно се е случвало на много хора много пъти. Но един потребител на Reddit споделя за един гост, който натъпкал тоалетна хартия, пълна с изпражнения, в тоалетната, и тя бързо се запушила.

 

3. Следи за това, че предишният обитател е бил държан в плен

Стюардеса, регистрирала се в къща за гости в Луисвил, Кентъки, с тревога открила следи от опити за бягство по вратата на стаята си.

 

 

4. Мъртъвци

Сред най-ужасните неща, които се намират в стаите, без съмнение са телата на убити хора. Сред скорошните такива случаи е с адвокат от Вашингтон, намерен наръган в хотелската си стая в американската столица.

 

5. Гигантски секс играчки

Мъж, който редовно постая подове в хотелски стая, си спомня за най-шокиращото си откритие – огромно розово дилдо, намерено докато местел едно от леглата. Той и персоналът, разбира се, постъпили правилно като хукнали за преследват мениджъра на хотела с играчката и чифт прашки преди най-накрая да го изхвърлят.

 

 

6. Липсващи телесни части

Работник в хотел признава, че повече никога няма да иска да му „подадат ръка“, след като намерил една такава под леглото. Оказало се, че човек е бил убит при сделка с наркотици в стаята в хотела във Флинт, Мичиган, малко по-рано и хората, разчиствали следите, са пропуснали тази част от жертвата.

 

7. Полуодран труп на елен

Служителка в хотел, домакинствал на семейна среща на амиши, трябвало да отговаря на оплаквания за неприятна миризма. Когато отишла на място, открила във ваната на едно от семействата полуодран елен и риба, сложена да виси из стаята. За щастие ю, тогава не бил сезонът за лов на елени и тя можела да повика шерифа да се оправи със странната ситуация.

 

8. Надуваемата секс кукла на редовен клиент

Друг работник в хотел признава, че най-странното нещо, което е откривал в стая, е намерил след малко тършуване. Той искал да разбере защо един редовен клиент винаги иска една и съща стая поне веднъж седмично. Персоналът открил, че там той криел надуваема кукла под матрака, която те изхвърлили. Клиентът веднага спрял да идва.

 

 

9. Снимки на филм за възрастни

Още един работник в хотел разкрива, че винаги е считал за лош знак, когато някой започне да си поръчва кафе и вино в малките часове на нощта. Няколко пъти той отворил отворил вратата и открил, че там се снима порно филм.

 

10. Мистериозна слуз

След като открила не един, а два стола, изцапани с мистериозна слуз в стаята си в Оклахома Сити, една жена решила да прекара остатъка от деня стоейки права.

 

11. Забавления за възрастни с всички необходими принадлежности

След като станали подозрителни заради гост, който идвал веднъж на няколко седмицик и искал една и съща стая, служителите в един хотел решили да са малко по-щателни при почистването, надявайки се да разбулят мистерията. Накрая те се натъкнали на запаси от порно, лубрикант и други подобни неща, които очевидно са били... използвани.

 

 

12. Голямо количество голи хора

Работник в луксозен хотел казва, че не знаел в какво се забърква, когато голяма група хора се регистрирали в хотела един ден. оказали се група суингъри. Не само, че очевидно там се правело огромно количество секс, но имало и хора, тичащи от стая в стая напълно голи, за да сменят партньорите.

 

13. Шоколадови петна с форма на задник

Един мениджър не се замислил много, когато двойка на меден месец поискала шоколадов фонтан в стаята си. Не и докато те не си тръгнали без много приказки. Когато камериерката влязла в стаята им, тя открила, че шоколадът очевидно е бил използван за една луда нощ и бил разпилян по целия под. Сред шоколадовите петна се отличавали тези формата на задните части на жената.

 

14. Безплатни гъби

Макар че повечето от нас нямат нищо против идеята да получат нещо безплатно по време на хотелския си престой, една жена останала леко шокирана, когато намерила растящи гъби в стаята си в Орландо.

 

15. Купчина котки

Един работник разказва как веднъж влязъл в хотелска стая, където открил орди от котки и бележка, с която му се благодари, че се грижи за тях. Въпреки че собственичката оставила бакшиш от 100 долара, тя не си изпълнила обещанието да се върне бързо.

 

 

16. Коза, облечена като Ейбрахам Линкълн

Не че има нещо лошо в козите, облечени като прочутия американски президент, но можете да си представите как изглежда една хотелска стая, след като вътре животното е стояло само няколко часа. Точно това намерил служител, след като няколко младежи напуснали хотела.

 

17. Чиния миризливо сирене

Може да не звучи толкова зле, колкото човешка ръка, но си представете шока на хотелски служител, измъкнал изпод леглото чиния с миризливо сирене, което очевидно е престояло там няколко дни.

 

18. Затъмнено стъкло

Този хотел близо до летището в Атланта изглежда предлага „постоянен мрак“ в стаите си, благодарение на най-мръсните хотелски прозорци на всички времена.

 

 

19. Подробно описание на любовта на госта към салатите

Един хотелски мениджър веднъж намерил под леглото на госта тетрадка, която изглеждала като хроника на една притеснителна мания – към салатата. Мениджърът казва, че любовното писмо към марулята съдържали над 40 страници мисли за това защо салатата е страхотна и изглеждало сякаш е било писано в продължение на години.

 

Станете почитател на Класа