Константин събра погледите

Константин събра погледите
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.03.2021
  • Сподели:

Семейството на фолкпевеца Константин мина през ужаса на коронавируса и докато все още имат антитела, те решиха да се отдадат на заслужена почивка в модерния за всички българи Занзибар. 

 

Изпълнителят с най--лиричния мъжки глас във фолка му отпусна края, без да има притеснения от върлуващата пандемия в цял свят. Събра погледите на всички местни с това, което реши да направи на плажа и им завъртя главата с уменията си. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202103/950/1615962602_2.jpg?_=1615976826

 

Коцето, съпругата му Надя и двете им деца попаднаха на музикално шоу на плажа, което включваше местни танци. Хитовият изпълнител не се стърпя и скочи при местните хора, за да потанцува от сърце. Коцето си има няколко заучени движения, които показа на събралата се публика и получи бурни аплодисменти. 

 

В социалните мрежи негови фенове се радват на непринудения му характер и отбелязват факта, че където и да отиде успява да стане център на вниманието, заради своята неподправена харизма. За негово съжаление, при връщането си в България ще се наложи да си стои вкъщи десетина дни, заради новите разпоредби, при които всички връщащи се от африканската страна ще бъдат поставяни под карантина.

Станете почитател на Класа