Падна кошмарна тайна за Меган

Падна кошмарна тайна за Меган
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    06.03.2021
  • Сподели:

Меган Маркъл и принц Хари очакват второто си дете, а животът им вече не е такова обществено достояние, откакто избягаха от Великобритания и се отказаха от задълженията си към Короната.

Двамата любимци на народа в момента живеят в Лос Анджелис, а само преди дни дори обявиха, че вече очакват второ дете, като не уточниха дали малкия им син Арчи ще си има братче или сестриче. 

Моментално започнаха и залаганията за названието на следващия наследник, като превес взима името на принцеса Даяна. 

Всичко изглежда като в приказка, но всъщност се оказва, че животът на младото семейство е истински кошмар. Бивша бавачка на малкия принц Арчи разкри шокиращи неща за това какво всъщност се случва зад стените на дома на Хари и Меган. 

По думите й Маркъл е същинско чудовище.

"Меган е чудовище. Тя се опитва да контролира абсолютно всичко", споделя една от бившите бавачки на принц Арчи.


Съпругата на принц Хари е притеснена, че Арчи започва да изгражда взаимоотношения с непознати. Че може да общува и с други хора, извън тези, които тя самата е подбрала. 

Меган ревнува жестоко детето си и чак хората отстрани не могат да повярват. Дори майка  Доротея се чуди от какво е предизвикано това и понася ситуацията трудно, разказва още бившата служителка на херцозите на Съсекс. 

"Меган задушава Арчи с любовта си. Забранено му е да общува с други деца, а това не е добре за него", споделя още тя. 

Преди време американската певица Кейти Пери предложила Арчи да си пообщува с малката й дъщеричка Дейзи (родена през август 2020 година), но бившата актриса заявила, че Арчи нямал време. 



Това наистина е така, защото Меган е наела екип от поведенчески експерти, физиотерапевти и логопеди, които ежедневно работят с Арчи. Според нея тя държи детето й да напредва със скорост над средната за развитието си.

 


С настъпването на втората й бременност всичко това се влошило още.

"През последните няколко месеца нуждата й да контролира всичко се засили. Буквално смазва всички детегледачки. Меган не спира да се ядосва през цялото време за нещо и не позволява нищо на Арчи", казва бившата бавачка. 

Тя коментира и принц Хари.

"Той искаше да изчакат с второто дете, докато връзката му с Меган се подобри. Уж двамата го бяха решили", казва тя. 

Меган обаче за пореден път игнорирала желанията му и решила, че нейното решение е по-правилно. 

 

 


Приятел на принц Хари също коментира ситуацията: 'Тя го изненада с бременността си. Меган не вярва на никого. Прави каквото си иска и не слуша никого. Второто дете само ще влоши както ситуацията помежду им, така и тази като цяло в дома им", смята приближеният до принца. 

Тази неделя (7 март) всички обаче са притаили дъх за интервюто на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра, в което ще разкажат много лични неща за себе си и живота си.

Станете почитател на Класа