Най-пълната моделка се съблече

Най-пълната моделка се съблече
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.02.2021
  • Сподели:

Изграждането на успешна моделска кариера, когато теглото ви отдавна е надхвърлило границата от 100 кг, е невероятно трудно. И това въпреки факта, че приобщаването и позитивността на тялото са на мода сега. „Най-пълният модел“ на Sports Illustrated обяснява как го е направила.

 


27-годишната Хънтър Макгрейди в интервю за Story And Rain сподели мислите си за успеха в модната индустрия, ако сте модел с голям размер. Според нея няма формула, която да гарантира участие в престижни снимки и договори. Определено обаче не можете да очаквате успех, ако моделът не се обича преди всичко. Вярно е, че самочувствието изобщо не е толкова лесно.
 

 

 



"Знам, че увереността не е крайната точка, а пътят. Винаги казвам: "Рим не е построен за един ден. С увереност всичко е същото", казва Хънтър Макгрейди.

Момичето също така забеляза, че е просто невъзможно да бъде постоянно уверен в себе си. Дори тя, въпреки блестящата кариера и стотици хиляди фенове, има дни, в които не се обича. И това, смята Хънтър, е абсолютно нормално.

"Все още имам лоши дни. За да бъда честен, днес е един от тях. И вчера също. Това е, когато единственото нещо, което искате да направите, е да лежите наоколо. Но е добре, че дни като този се случват понякога". 

 
Момичето каза още, че околната среда силно влияе върху начина, по който се отнасяте към себе си. Например, въпреки наднорменото тегло на Хънтър, майка й никога не обели и дума за фигурата си. Напротив, жената винаги е подкрепяла момичето в начинанията му.

В началото на лятото на 2020 г. Хънтър участва в снимките на списание Sports Illustrated. Момичето беше официално признато за най-криволичещия модел в цялата история на изданието. Според Макгрейди заснемането й е отворило нови хоризонти, за което тя винаги ще бъде благодарна.

Станете почитател на Класа