Йовка от Столичаните по зърна при Цитиридис

Йовка от Столичаните по зърна при Цитиридис
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.02.2021
  • Сподели:

Вероятно повечето телевизионни зрители добре си спомнят тъповатата и импулсивна Йовка - съпругата на Спас от хитовия сериал "Столичани в повече". Актрисата Ева Тепавичарова за нула време стана звезда с участието си в поредицата, където щедро размяташе огромните си гърди, но след това бързо потъна в забрава. Сега май е решила отново да изплува на повърхността на шоубизнеса и го направи с щръкнали зърна. 

 

Почти 42-годишната дама седна на диванчето на Николаос Цитиридис и всички погледи се впериха в нейната огромна пазва. Не стига, че се слави като актрисата с най-големите бомби у нас, но за колорит бе решила да се появи без сутиен. 

 

Йовка от Столичаните по зърна при Цитиридис

 

Големите зърна на актрисата веднага надигнаха черната рокля и дори водещият Цитиридис не успя да сведе поглед от деколтето на своята гостенка. А междувременно в социалните мрежи попиляха актрисата за вида, в който се появи в национален ефир. 

 

 

 

Ева за първи път проби в публичното пространство именно с гърдите си, като се снима гола и бременна през 2006 г.

 

"Отделили сте ми много внимание благодаря ви, поласкана съм", бе лаконичният отговор на Ева по повод всички негативни коментари в мрежата. 

 

Столичанката в повече отговори на въпросите как се играе на сцена по време на пандемия, липсва ли й публиката, каква е новата й постановка. Шоуто й поднесе неочакван подарък – екранната й половинка Руслан Мъйнов, който се появи неочаквано в студиото и буквално я изненада в гръб. Екранните партньори разказаха за комичните моменти по време на снимките на "Столичани в повече" и за трудните моменти на снимачната площадка.

 

Станете почитател на Класа