Менсън фантазираше, че ме гори жива

Менсън фантазираше, че ме гори жива
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.02.2021
  • Сподели:

Бившата порно звезда Джена Джеймисън отправи тези обвинения към Мерилин Менсън, след като вече пет жени го обвиниха в сексуален и психологически тормоз.

 

Двамата с Менсън се запознали през 1997-а година на премиерата на филм в Холивуд.

Джеймисън казва пред „Дейли Мейл”:

 

„Нашата връзка беше странна. Тя не продължи дълго, понеже аз го отрязах, когато той ми призна, че си фантазира как иска да ме изгори жива. След като започна да ми говори подобни неща, аз веднага се разкарах”.

 

 

 

Твърденията на Джеймисън идват след като nай-малко пет жени пуснаха едновременно в акуантите си в Инстаграм обвинения срещу ексцентричния Брайън Уорнър с артистичен псевдоним Мерилин Менсън. Тридесет и три годишната американска актриса Еван Рейчъл Ууд се оплака, че е била манипулирана психологически от него, когато още не била навършила 20 години. Тя стана известна със сериала "Западен свят" в ролята на Долорес Абернати. С Менсън бяха двойка в продължение на няколко години преди годежа им през 2010 г., който беше развален няколко месеца по-късно.

 

 

 

През 2018 г. Ууд свидетелства пред Камарата на представителите на американския Конгрес за издевателствата, на които е била подложена. В поста си в понеделник тя огласи името на своя насилник, което навремето отказа да спомене - Брайън Уорнър.

Станете почитател на Класа