Сомнабулка изпадна в истерия

Сомнабулка изпадна в истерия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.01.2021
  • Сподели:

Потребителката на Tiktok Celinaspookyboo страда от сомнамбулизъм - тя периодично ходи в съня си. Съпругът й реши да инсталира камери у дома и те научиха странните неща, които момичето прави в една от нощите.

 

На кадрите от видеото, което самата блогърка разпространи, можете да видите как тя отива в кухнята, като прави малки забавни стъпки, а след това излиза навън с напитки и ги хвърля в снега.

 

Сомнабулка изпадна в истерия, когато видя на ВИДЕО какво прави, докато се разхожда в съня си - 0

 

В същото време блогърката мърмори нещо под носа си, смее се и след това с радост отива за нова порция консерви. И страничен наблюдател, който неволно е станал свидетел на странна сцена, спира за момент, но не решава да се обърне към момичето и просто си тръгва.

 

 

 

 

Celinaspookyboo сподели видеото с думите „Спомням си, че мечтаех за парти на басейн“, отбелязвайки, че това е любимото й видео. Забавните кадри събраха 32 милиона гледания и потребителите не можеха да не се смеят и съчувстват на ужасения минувач.

 

Потребителите обаче посъветваха блогърката да бъде по-внимателна и да заключва вратите, защото ходенето в това състояние може да бъде доста опасно.

Станете почитател на Класа