Красавици разголиха крака

Красавици разголиха крака
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.01.2021
  • Сподели:

Сигурно няма човек, който да не е виждал култовата снимка на холивудската звезда Анджелина Джоли, която през 2012 година тя заголи крак в изключително сексапилна рокля с огромна цепка. Това се случи по време на Оскарите (когато те все още се провеждаха по традиционния начин, а не както през последната година заради пандемията от коронавирус).

 

 

Да, Джоли изглеждаше изключително съблазнително, но не всяка жена може да има дълги и красиви крака като нейните. 

Все пак много други холивудски знаменитости също решиха да заголят бедър в разголени рокли с огромни цепки. Да, те искаха да изглеждат секси, но за съжаление постигнаха точно обратния ефект – изложиха се ужасно.

Събрахме куп снимки на холивудски красавици, които се разголиха, но се окепазиха.

Проблемът идва от това, че повечето красавици не са избрали правилната за тях рокля.

 

Например легендарната олимпийска шампионка и красавица Линдзи Вон наскоро позира пред фотографите в елегантна черна рокля. Но тоалетът й бе с кошмарна по дължина – само до коляното. И цепката й не бе отстрани, а точно по средата на роклята, което се превърна в своеобразна пародия на прочутия тоалет на Анджелина.

 

 

Вземете например Лейди Гага. След като звездата смени скандалния си стил с по-изтънчен такъв, в гардероба й се появиха вечерни рокли с големи цепки. Но за да изглежда добре в тях Гага трябва доста да тренира и най-вече да наблегне на упражненията за крака.

 

Ирина Шейк, която вече се раздели с Брадли Купър, също има подобни кошмарни попадения. Преди години на червения килим тя се изложи с рокля с цепка, чиято кройка изобщо не бе за нея – тя все повдигаше тоалета си, но така и не стана ясно дали за да не й падне или за да покаже и тя бедър.

 

 

Шокиращите модни изцепки обаче не спират до тук. Дуа Липа на едно от светските събития реши да облече рокля с цепка на гърба, който и без друго бе разголен. В резултат на това тя не знаеше как да се обърне към папараците, за да изглежда по-съблазнително. Освен това певицата не взе предвид, че бельото й се вижда изпод роклята. Като цяло – ппровал на всички фронтове.

 

А друга изпълнителка, Каролина Хиралдо, реши да не губи време за дреболии за представянето й на латиноамериканския Грами и избра рокля с цепка, която започна точно изпод гърдите й. Смело, но нелепо облекло.

 

 

Джиджи Хадид пък от красавица се превърна в дебела лелка именно заради неправилен избор на рокля. Джей Ло, благодарение на асиметричната кройка на тоалета й, показа не красивите извивки на краката й, а вътрешната част на бедрата й, които никак не изглеждаха добре.

 

Гъркинята Мария Минунос реши да заложи на количеството и облече рокля с цели две цепки, които обаче тотално съсипаха визията й. Чудно е защо и Кендъл Дженър реши да облече рокля с цепка, при условие, че тя не покриваше нищо от тялото й.

Ето още шокиращи модни грешки, които окепазиха визията на знаменитостите, решили да облекат рокли с цепки… уж за сексапил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Станете почитател на Класа