Лолита си прибра Гришо

Григор Димитров е приключил лагера си във Френските Алпи и се е прибрал при своята Лолита Османова в Монте Карло.

 

Първата ни ракета публикува кадър на влизане в стадиона "Луи Втори", където провежда своята физическа подготовка. Самата руска красавица не пропусна да покаже новия си тоалет, позирайки на една от централните улици в Княжеството.

 

Междувременно френската звезда Жил Симон коментира Гришо в интервю за Essentially Sports. Бившият номер 6 в света бе попитан дали Димитров сам е ограничил потенциала си, опитвайки се да подражава на играта на Роджър Федерер.

 

1lol

 

Симон отбеляза, че българинът е успял в много голяма степен да копира играта на швейцареца, но това не му се отразява добре. 

 

"Вярно е, че Григор определено е играч, който се доближава ди Федерер по отношение на елегантността в играта. Но стилът на Роджър просто не е в ДНК-то на Григор", заяви Симон, който е голям фен на Маестрото.

Четвъртфиналистът на "Ролан Гарос" за 2015 г. смята, че Димитров сам си вреди, тъй като се опитва да прави нещо, което не умее.

 

 

"Във важните моменти този подход често се обръща срещу Григор, тъй като начинът на игра на Федерер не е напълно естествен за него", заяви Симон, който води с 5-4 победи на хасковлията.

Станете почитател на Класа