От дъното до върха

Захия Дехар, която стана известна като малолетната проститутка, която е спала с френските футболисти Франк Рибери и Карим Бензема, наред с много други, днес е дизайнер, модел, актриса и инфлуенсър. През 2014 г. съдът отхвърли обвиненията срещу двамата футболисти и те бяха оправдани, тъй като беше установено, че не са могли да знаят, че Захия е непълнолетна. Тогава медиите съобщиха, че Рибери платил около 2000 евро да прекара рождения си ден с непълнолетната мароканска проститутка, но по-късно тя казва пред съда, че е излъгала, че е пълнолетна. Бензема пък платил 500 евро за вечер със Захия година по-рано.

 

 

Скандалът помогна на Захия в кариерата й, след това тя работи като модел и актриса и се опита да бъде дизайнер на бельо. Тя е родена в Алжир през 1992 г., където баща й все още живее и който се е отказал от нея, когато е разбрал какво прави. „Нямам любовник и всички спечелени пари са си за мен.

 

 

Предоставям услуги само на тези, които обичам и никой не може да ме накара да правя нещо, което не искам и когато не искам. Всъщност аз съм момиче на повикване, а не проститутка", каза тя веднъж. Захия има над 200 000 последователи в Instagram, които тя радва с провокативни снимки всеки ден.

Станете почитател на Класа