Дневен хороскоп 29 октомври

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не се препоръчва да се поддавате на страстите и да бъдете водени от емоциите. Вие сте толкова изтощени енергийно, затова си починете и се абстрахирайте от проблемите. За тези, които са се преместили на ново работно място, всичко ще се окаже дори по-добро от очакваното. Някой от вас, ги очаква кратко, но обещаващо бизнес пътуване. Може би печелившо.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Толкова усърдно ще доказвате мнението си пред колегите, че ще се объркате в приоритетите. Възможно е да ви обвинят в некомпетентност, но това не е страшно. Основното нещо е, да не изпаднете в немилост пред любимия човек. Не лъжете, не обещавайте нищо и дръжте дистанция в разговорите. Вечерта, ви чака незабравима вечер.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е да си вземете отпуск и да си починете от цялото си сърце. Но това не означава, че трябва да се запътите към магазините, да пиете алкохол и да не си лягате до зори. Става въпрос, да се отпуснете и прекарате дена в тиха и комфортна атмосфера. Чудесен ден за тези, който обичат спа процедури. Водните процедури, ще бъдат особено полезни за здравето.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес ще анализирате, драматизирате и ще подлагате всичко на съмнение. Внимавайте, може би сте избрали грешен път, а не този който води до победа. Успехът е близо, но умишлено унищожавате всичко. Във финансовата сфера, търсете нови ходове. Парите ще дойдат при вас в момента, когато забравите за дълговете, кризите и желаните покупки.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес използвайте интуицията си, а не разумния подход. Помнете, че проблемите са във всичко, не рискувайте репутацията си и се грижете за нервите си. Не е препоръчително, да опитвате нови ястия. Има вероятност за сериозно натравяне. Бъдете внимателни към здравето си.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Най-накрая, ще разберете какво ви трябва и ще тръгнете в правилната посока. Разбира се, няма да може да го направите без верни приятели. Да, и помощници във финансовия сектор ще имате достатъчно. Но те ще са по-скоро в частта "разходи", отколкото да опазват бюджета ви. В семейството се очаква значително събитие, подгответе се специално за него.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Препоръчително е, да не се занимавате с неща, които по никакъв начин няма да променят живота ви към по-добро. Откажете се от срещи, починете си в тишина и не се поддавайте на унинието. Ситуацията в любовта изглежда не само прозаична, но и нелепа. Като дете, ще повярвате в една приказка с щастлив край. В работата, всичко ще е наред.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще нараните само себе си, ако нарушите правилата и тръгнете против принципите си. В работата може безопасно да приложите, богатата си фантазия. Особено ако е свързана с изкуство, реклама или редактиране. Интересно предложение ще получите от някой, с когото сте имали кратко, но ползотворно сътрудничество.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви голям напредък в кариерата. Изглежда, дори не сте предполагали за талантите си. Скромни до неуместност. С труд ще се добивате до лицето, в което сте влюбени. Само не прекалявайте с изповеди, обаждания и подаръци. Ако всичко е с умереност, тогава ще съхраните връзката си в превъзходно състояние.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес, ще получавате радост от всичко, което правите. Това е чудесно усещане, когато имате любима работа, а около вас има искрени хора. По отношение на финансите денят ще е добър, ще може да си позволите щедри покупки, забавления и подаръци за близките. Уви, вечерта ще ви натъжи неочакван посетител.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очакват ви толкова много външни раздразнители, че да избягате от лошото настроение и негативите няма да се получи. Дори и ако усилено се стараете, в душата ви ще остане неприятен привкус. Възможна е, неочаквана финансова помощ. Оказва се, че някой искрено се притеснява за вашето положение и ви обгражда с грижи от всички страни.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще трябва да се борите за любовта си, но нали винаги сте мечтали да бъдете рицар. Сега ще ви се предостави, всичко необходимо за това - меч, броня и достоен противник. Баланс във финансите не чакайте. Ще трябва да похарчите голяма сума пари, за да купите всичко, от което се нуждаете. Ако пътувате, са възможни проблеми.

Станете почитател на Класа