Дневен хороскоп 23 октомври

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не трябва да седите със скръстени ръце и да чакате подходящият момент. Успехът няма да дойде сам при вас, както и печалбите. Необходимо е да работите много активно. Голям шанс, имат необвързаните от вас, да срещнат "втората си половинка". Огледайте се, усмихнете се на симпатичен непознат. От любовта, не може да избягате.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви, спокоен и мирен ден, през който могат да се случат интересни събития. Изключителни перспективи, се очакват в сферата на работата. Само, не се занимавайте с безполезни дела и не си губете времето. В любовта, ще се нуждаете от търпение, за да докажете отново, искрените си чувства към избраника.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Благоприятен ден за тези, които са насрочили важно събитие. Всичко ще протече, дори по-добре, отколкото сте мислили. Само в комуникацията с приятели, може да се промъкне искра на неразбирателство или недоверие, но всичко ще бъде под контрол. Портфейла ви, ще се напълни, ако успеете да си върнете дадените заеми. Но шансовете за това не са големи, затова по-добре се надявайте на резервите си.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Очакват ви високи постижения и укрепване на авторитета. Между другото, не само сред колегите, но и сред роднините. По вас, ще се сравняват, ще ви обичат и най-важното, ще ценят вашето мнение. В областта на финансите, не трябва да се придържате към строги икономии. Напротив, може да си позволите пазаруване на модни дрешки. Особено, ако не сте актуализирали гардероба си, дълго време.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Не пречи, за известно време, да изкарате на показ детето във вас. Искате грижи, това не е изненадващо. Близките ви хора, ще ви дадат всичко, ако отворите сърцето си. Всички тайни и съмнения изключете и отхвърлете тъмните мисли от главата си. Вероятно ще спечелите от човек, с когото сте отдавна приятели. Може би, ще отворите съвместен бизнес?

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Радвайте се на малките неща, които днес ще се окажат много приятни. Вероятни са, бизнес предложения, печеливши сделки и получаване на лихви от минали инвестиции. Силно впечатление ще ви направи творчески проект, с какъвто отдавна мечтаете да се заемете. При лечението на хронични заболявания, доверете се на лекарите.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

В живота ви, ще влязат не само нови приятели, но и блестящи идеи как да започнете бизнес. Отдавна сте измъчвани от този въпрос, но днес отговорът ще се появи от само себе си. В отношенията с любимия, не настоявайте на вашите принципи. Ако покажете тактичност и гъвкавост, това ще има прекрасен ефект върху любовния съюз.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Препоръчително е, да поддържате вътрешната си хармония, без значение на всичко. Положението във финансовата сфера, може да не е лесно, но не трябва да нервничите. Все пак, не сте изобщо без пари, на хляб и сол. Въпреки, че една диета няма да ви навреди. Особено, ако имате допълнителни килограми, а на фитнес не ви се ходи.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Трябва да сте сдържани и убедителни, за да угодите на шефа си. Имайте предвид, че това поведение ще е изгодно. Особено преди почивката и по време на раздаване на бонуси. Добре ще е, да се заемете с фотография, музика или поезия. Ако имате креативни наклонности, то точно днес, трябва да ги покажете в най-голяма степен.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се препоръчва, да разпръсквате енергията си за глупости. Скоро ще ви трябва, за по-амбициозни задачи. Денят е подходящ, за конструктивни решения в личната сфера. Ще успеете да реализирате дори това, което по-рано е било невъзможно. Основното е, да не си правите илюзии. Реализмът е това, към което трябва да се придържате във всичко.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В животът ви, много от събитията, ще се проведат зад кулисите. С други думи, няма да знаете как да се държите в екстремни ситуации. Добре е, че имате надеждни приятели. На тях може да разчитате за подкрепа. Отлично, ще се проведат мероприятия, насочени към промени във външния вид. Разчитайте на мнението на експертите.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очакват ви приятни промени в живота, ако поне веднъж се доверите на съдбата си. Да, да, на нея. Вътрешният ви глас, разбира се, има тежест, но не може да избягате от съдбата. Между другото, се очакват промени в любовта. Не е изключена среща с човек, с когото някога сте имали бурен роман. Чувствата, може да се разпалят съвсем неочаквано отново.

Станете почитател на Класа