21 невероятни факта за секса

Можете да правите секс редовно, да познавате много интимни пози и да изпитвате всевъзможни удоволствия в леглото, но винаги можете да намерите още нещо забавно и интересно за секса. 

 

Е, сега решихме да съберем на едно място няколко интересни факта за секса, които не всеки знае. Те ще ви помогнат да се забавлявате и да научите още нещо полезно за интимните преживявания.

 

Заложете на лявата страна
Лявата страна на клитора на една жена е по-чувствителна на допир отколкото дясната. Този факт е установен емпирично, когато момичетата оценяват по-положително ласките на лявата половина на клитора им. Време е да опитате да отидете наляво по време на интимни ласки.

 

Сексуалните вкусове се променят през годините и стават по-развратни
Много млади момичета се радват на романтичен секс и след това започват да гравитират към по-брутални, груби и доминиращи преживявания. Хората променят сексуалните си предпочитания с течение на времето, понякога дори минават и на противоположните брегове/предпочитания. Колкото по-възрастен е човек, толкова става по-свободен от предразсъдъци и по-готов за различни експерименти в леглото.

 

Хората лъжат за секса
Момичетата предпочитат да подценяват броя на сексуалните партньори, а мъжете да преувеличават. Много хора, които не спират да се хвалят за редовния си сексуален живот и връзки, всъщност отдавна не са правили секс. Самохвалковци!.

Размерът на пениса има значение
95% от мъжете имат достатъчно голям пенис, за да задоволят 95% от всички жени. Размерът на пениса има значение, но не е толкова важен, както се смята сред мъжете и жените. Винаги има секс пози, които ви позволяват да постигнете желания оргазъм. 

За малки пениси трябва да изберете позиции с най-плътния контакт и да направите по-дълга любовна игра. В секса основното е ентусиазмът и липсата на егоизъм. 

Сексът не избледнява с възрастта
Често хората си мислят, че сексът изчезва с възрастта. Но това не е така. Възрастните хора могат да правят секс, това просто изисква известно внимание към интимния живот. Важно е да следите здравето си, да се храните правилно, да спортувате и да не спирате интимния си живот. Сексът ще бъде по-рядък, но ще е добър. Около 75% от мъжете не губят ерекция до 70-годишна възраст. Как изглежда сексът в света? Средният човек прави секс около 100 пъти годишно.

 

Ето още 16 интересни факта за секса:

Продължителността на любовната игра е приблизително 10-12 минути.

Средната продължителност на секса е 5 минути.

Оптималната продължителност на секса е 15-20 минути, заедно с любовната игра.

Оргазъм изпитват 75% от мъжете и 30% от жените.

15% от хората използват секс играчки.

50% от хората смятат мисионерската позиция за по-добра, след това отиват на кученце и конна жена.

Средният женски оргазъм трае 20 секунди, а мъжкият - 5 секунди.

Мъжете имат около 7-10 партньори в секса, а момичетата 3-5.

Средният размер на пениса е 12 см, както и обиколката му.

60% от жените периодично стимулират оргазъм и 15% от мъжете.

65% от посетителите на сайта за възрастни са мъже и 35% са жени.

Най-популярното място за секс е леглото, след това колата.

На всеки 7 мъже се прави секс с проститутка.

80% от мъжете и 70% от жените периодично се самозадоволяват.

60% от двойките са правили секс на открито или сред природата.

Половината от хората са готови да правят секс на първата си среща.

Станете почитател на Класа