Моделка удари дъното

Някога Лони Уилисон блестеше от кориците на лъскавите списания и се наслаждаваше на хубавите неща в живота в Холивуд заедно с мъжа си - звездата от "Спасителите на Малибу" Джереми Джексън.

 

 

Днес обаче човек просто не може да я познае. 37-годишната бивша фитнесм моделка бе забелязана на улица в Лос Анджелис, където тя е бездомна и бута количка със своте вещи.

 

Фото  Twitter / DailyMailCeleb, Instagram / kwaglers

 

Лони се омъжи за Джереми през 2012 година. Но след серия бурни скандали двойката се раздели. Момичето се уреди да работи като асистент в клиника за козметична хирургия, пише в. The Sun. През 2016 година обаче тя претърпя нервен срив, след което тя си изгуби работата, жилището и колата, и се оказа на улицата.

 

Фото  Twitter / DailyMailCeleb, Instagram / iconstyle_al

 

Лони започна да има проблеми с наркотиците и алкохола. През 2018 година тя изчезна, след като приятели се опитаха да я вкарат в клиника за рехабилитация. Две години от моделката нямаше нито вест, нито кост. Но сега бившата жена на актьора, както изглежда, не се радва много на неочакваното внимание. Лони заявява, че не иска да общува със старите си познати и не чака помощ от никого. 

 

Фото  Twitter / bestgug

 

"Не съм разговаряла с Джереми, не искам да си общувам с приятелите ми. Всичко ми е наред. Не искам някой да ми помага. Мога да живея и сама. Имам си всичко, което ми е необходимо. Пари намирам, а храна има много в кошчетата за боклук и покрай магазините", казва Лони.

Станете почитател на Класа