Диета от 1985 г. помогна....

54-годишна жителка на британския град Милтън Кийнс е успяла да свали 68 килограма за три години благодарение на стара диета, която майка й спазвала преди много години, съобщава "Мирър". Джули Бекхаус осъзнала, че трябва да отслабне след туристическо пътуване до Гърция. „Когато се видях на фотографиите след пътуването, просто не можах да се позная", казва тя. След това жената за първи път от много години се премерила на кантара и установила, че тежи 158 килограма.

 

 

 

 

 

 

„Толкова се срамувах, че не казах на никого за това", спомня си тя. Бекхаус решила да опита диетата, която помогнала на майка й през 1985 година. Тя изисква да се изяждат не повече от 230 грама протеин на ден, три порции въглехидрати, две чаени лъжички мазнини и две порции плодове, зеленчуците могат да се консумират без ограничения.

 

 

Освен това жената се опитвала да бъде по-активна. Всеки делничен ден тя ходела на 30-минутни разходки със съпруга си, а през почивните дни правела екскурзии до живописните хълмове Чилтърн близо до дома си. По-късно бягането било добавено към ходенето. На всеки три месеца теглото й намалявало с около шест килограма. След близо три години диети и упражнения, Бекхаус е достигнала 90 килограма. „Съжалявам само, че не направих това, преди да навърша 50", признава тя.

Станете почитател на Класа