Полицайка захвърли униформата

Бившата полицайка Сара Келер от Дуисбург, Германия, е водила двоен живот в продължение на няколко години, борейки се не само с престъпници, но и с другата страна на личността си. Момичето и преди това било привлечено от темите за БДСМ и доминиране. Но когато тя заедно с приятел посетила за първи път фетиш парти през 2011 г., осъзнала, че връщане назад няма.

 

 

През деня служителката на закона ходела на основната си работа, където освен всичко друго разследвала сексуални престъпления и често разговаряла с девойки, които се продавали за пари. Те разказвали за професията си и Сара още повече била привлечена към този свят.

 

 

В резултат на това през нощта тя започнала да се пробва като доминираща в секс игричките, сменяйки униформата си с латексов костюм, съобщава Daily Star. "Исках да правя това, което наистина ме прави щастлива.

 

 

В личния си живот винаги съм изпитвала страст към БДСМ. Приятно ми е да командвам хората и да проявявам сила", споделя бившата служителка на реда. Сара започнала да носи ярък грим, крещящ маникюр и увеличила гърдите си, като все по-малко се интересувала от традиционните ценности.

 

 

„Забелязах, че начинът ми на живот е все по-различен от този на повечето колеги", казва тя. А през 2017 г. колеги разкрили тайния живот на момичето и тя трябвало да напусне работата си в полицията след 11 години. Сега блондинката се изявява под псевдонима Келия Токсик, снима се в откровени фотосесии и предоставя ескорт услуги, като печели много повече. Според Сара професията й не е много по-различна от това, което е правила преди: „Основната разлика е униформата", завършва тя.

Станете почитател на Класа