7 прически, които състаряват

Добре подстриганата и боядисана коса може да направи така, че вспка дама да изглежда по-млада, по-красива и по-стилна.


За жалост понякога посещенията при фризьора не се развиват така како искаме или още по-лоши, желанията ни са толкова абсурдни, че накрая резултатът всъщност е по-скоро отрицателен. 

Лошата прическа може да ни състари и да промени изцяло излъчването и енергията, която носим. В следващите редове ще ви разкрием какви прически в никакъв случай не бива да залагате, ако не искате да получите само негативи.


Нисък кок

 


Той може да добави поне 5-10 години отгоре на възрастта ви. Колкото по-голям е ниският кок, толкова по-възрастна изглеждате.

Така че оставете тази прическа за тематични фотосесии или за вкъщи и заложете на конската опашка.

Обемен кок

 


Прическата, която е на няколко нива, е забранена дори и за сватби. Макар че ориенталските булки често залагат на нея, то вие я избягвайте като дялов тамян. 

Тази прическа кара всеки да изглежда поне два пъти по-стар.

Малки къдрици

 


Най-общо казано малките къдрици могат да изглеждат много стилни. Тук обаче има няколко условия. Не трябва да имат прекалено много допълнителен обем, не трябва да има фиксиращ лак, а лек спрей, който да накара къдриците да изглеждат живи и максимална небрежност.
В противен случай няма да се налага да ви искат лична карта никъде, защото ще приличате на баба си.

Голям обем

 


Големият обем е чудесен за снимки, но твърдо и единствено само за това. Колкото повече обем има косата ви, толкова по-възрастни ще изглеждате вие. Много е важно да бъдете внимателни колко голям обем правите на прическата си и се замислете, баба със сплескана коса няма, не вървете натам.

Опашка с пуснати отпред кичури

 

 
Коя от нас не е прибирала косата си назад, а след това старателно не е изваждала два кичура около лицето си. Те имат идеята да направят прическата ли лежерна и небрежна, но всъщност това показва колко много сме обмислили дори този детайл. 

Тези неща са опасни особено много в комбинация с висока опашка.

Станете почитател на Класа