Лесни, горещи или властни

Всеки мъж – ерген или обвързан, си мечте за бразилско гадже. А тези, които не го правят, просто не знаят много за тези горещи жени.

 

Ако не сте имали късмета да се сближите с някоя от тях, вижте какво ще ви е нужно, за да си намерите бразилска приятелка.

 

Тя живее и умира за самба

Самбата е специфичен бразилски танц, който е много популярен в Европа и Америка. Ако искате да си хванете бразилско гадже, трябва да научите поне малко за него и това ще ви помогне да разчупите леда.

 

 

Среща с бразилка означава забавна вечер, прекарана най-вече в пиене и танцуване на самба. Ако предпочитате да прекарвате вечерите си тихо вкъщи, ще трябва да се постараете доста повече.

Тя обожава да показва плажното си тяло

Световноизвестните плажове на Рио де Жанейро не биха били толкова красиви без чувствените бразилки, облечени само в бански, които се излежават на пясъка. Всички мъже, които са излизали с бразилки, могат да потвърдят колко много те обичат телата си. Те работят усърдно, за да се поддържат във форма и да могат да ги показват на света, пише сайтът за запознанства Amolatina.

 

 

Тя е традиционна

Мнозина от нас погрешно смятат, че заради експресивната им натура те са лесни. Това е далеч от истината. Бразилката може да демонстрира тялото си и да танцува страстно по време на среща, но тя е с много традиционни виждания за брака.

Бразилките, като повечето латиноамериканки, са много властни, когато става дума за връзка, и биха направили много, за да я поддържат. Не очаквайте бързо, неангажиращо забавление с нея – тя иска дългосрочна връзка и, ако гледа на вас като на партньор в живота, с радост ще жертва свободата, която е имала преди брака, за да се превърне в домакиня.

 

 

Тя е страстна и чувствена

В модерните общества двойките често са подложени на стрес заради работа и пътувания и им остава много малко време да си обърнат внимание. Ако ви е страх, че искрата ще угасне с времето, грешите. Бразилката никога няма позволи страстта ѝ за вас да угасне и ще очаква същото и от вас.

Изтънчените бразилки знаят как да постигат баланса между прекарване на време със съпруга и изпълняване на домакинските задължения. С развитието на връзката тя ще ви опознае по-добре и ще ви обича още по-страстно.

Тя не бърза

Като при много други хора по света, бразилките също имат нужда от време, за да се приготвят. Не го вземайте присърце, когато тя ви каже, че ще е готова за две минути, а се появи след половин час. Те прекарват много време в грижа за тялото си. Една среща е идеален момент да се покажат по най-добрия възможен начин. Проявете разбиране и ѝ дайте това време – в крайна сметка тя прави това за вас.

Тя обожава комплименти

Като се има предвид колко усилия полага, за да се приготви, би било много уместно да ѝ направите комплимент. Това я кара да се чувства добре и полага основите за една чудесна вечер. Забележете леките промени, които е направила с очната си линия или косата и ѝ кажете колко добре ѝ се е получило.

Докато сте с нея се постарайте да не заглеждате други жени. Това ще я обиди дълбоко и срещата ще стане неловка – това е лош знак за една връзка.

Тя е невероятно романтична

Бразилците са романтични по душа и цялата им култура е изградена около това да си прекарат добре. Ако сте интровертен тип, отпуснете се и дайте 100% във връзката си – време, пари и емоции.

Играенето на глупави игри, воденето на закачливи разговори, говоренето за бъдещето – всичко това е част от идеалната романтична вечер и не трябва да давате заден. Освен да ѝ дадете увереността, че наистина се интересувате от нея, това е и добро начало на една прекрасна нощ.

 

 

Тя приема своята женственост

Бразилките са доста по-различни от жените в развитите страни. Докато дамите от Северна Америка и Западна Европа полагат неимоверни усилия да докажат, че са равни с мъжете, бразилките са горди със своята женствена страна и с удоволствие я изразяват. Начинът, по който вървят, стилът им на обличане, поддръжката – във всичко това има елемент на феминизъм. Те са горди с това и като мъж трябва да я приемете такава, каквато иска да бъде.

Сексът е важен

Въпреки че сексът е основното в ума на мъжете, когато се опитват да си хванат бразилско гадже, те често свалят гарда, след като постигнат успех. Ако искате да бъдете в дълга, щастлива връзка с бразилка, трябва да отвръщате на страстта ѝ и да направите нужното, за да не остане тя с незадоволени желания.

 

 

Интимността е неразделна част от връзката и бразилките са много изразителни в това отношение. Ескцентричните подаръци и скъпите почивки няма да могат да компенсират тази физическа липса. Без значение колко години сте прекарали заедно, не приемайте тялото ѝ за даденост. Поддържайте се във форма, не се размотавайте във фитнеса и ще имате пълноценна връзка.

Тя е директна

Бразилките са открити за своите чувства и ще ви покажат какво изпитват. Така за мъжете става лесно да ги разберат, тъй като не трябва да играете игрички и да се опитвате да си „превеждате“ нещата, които премълчават. Тази откровеност е истински дар за вашата връзка. Никога няма да ви се налага да отгатвате настроението ѝ и да предвиждате реакциите ѝ.

Това са най-основните черти на бразилските жени. Въпреки че всяка жена е различна и прекрасна, тези съвети дават една добра представа какво да очаквате, когато започнете да излизате с бразилка.

 

Станете почитател на Класа