Бях недоволна от секса с...

Ситуацията в леглото със съпругът ми не ме устройваше много дълго време. И реших, че съм видяла достатъчно. Съпругът ми беше моят първи и последен мъж.

 

 

Може би затова 15 години ми се стори, че всичко е в ред с интимния ни живот. Отсъствието на любовна игра и оргазъм, сексуален контакт с продължителност максимум 10 минути - всичко това възприех като нормално. За мен сексът наистина се превърна в своеобразно съпружеско задължение.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/202002/950/1582720809_mental_health_in_bed_cheating_feature_1320w_jr_1.png?_=1601016270

 

Помислих си - необходимо е, тогава е необходимо. Но не можеш да заблудиш либидото.

През януари отидох на почивка с приятел. Там се се запознах с привлекателен мъж и реших да преспя с него. Да, изневерих на съпруга си. Но аз не съжалявам за това предателство. Най-накрая разбрах какво е нормален секс.

 

Хареса ми самият секс. За първи път! А аз съм на 37 години. След като се върнах у дома, реших да не разказвам на съпруга си за аферата си. Както се казва, по-добре да знае по-малко ... Имах план - да му предложа свободни отношения. Той обича децата, печели пари, прави ми подаръци и никога не повишава глас.

Всичко в него е прекрасно, но честно казано, сексът не е неговото нещо. Освен това, за толкова години съвместен живот, той вероятно е искал да спи с друга жена повече от веднъж. Продължихме напред с песен и мислех, че това ще му донесе щастие, но съм сбъркала.

 

Той изригна след всичко и чух неподозирани истини. Мъжът ми крещя в лицето ми как е уморен от абсолютно всички! За първи път през съвместния ни живот той ми се развика, опакова си нещата и затръшна вратата зад себе си.

 

Не се е прибирал от три дни. Не си вдига и телефона. Приятелите му също ме пренебрегват. И така, какво да правя сега? Всички искат истина и честност, но не са щастливи нито с едното, нито с другото. 

Станете почитател на Класа