Ани Салич побесня

Ани Салич е поредната родна звезда, която става жертва на популярността си. В случая името й е използвано за реклама с цел привличане на вниманието и потенциалните клиенти.

 

Наскоро журналистката излезе извън равновесие, а причината е повече от категорична - поне ако съдим по публикации, тиражирани активно в публичното пространство през последните месеци.

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1599769296_ani_salich.jpg

 

Става въпрос за менте продукта за бързо отслабване, който уж Салич рекламира, защото "се е вталира драстично", след употребата му. Разбира се, името на тв водещата привлича неудържимо най-вече тези, които се борят с излишните килограми. Но и със сигурност ще предизвика гняв и недоволство заради факта, че е измишльотина, пише "Галерия".

 

В публичното пространство дори се появи фалшиво интервю с Ани Салич, в което тя обяснява щедро за ползите от хранителната добавка. Щом видяла какво се случва с името й, истинската Ани Салич веднага предприела съдебни действия, които обаче, засега не жънат успех.

Към момента органите на реда трудно могат да установят кой точно се крие зад сайтовете с фалшивите реклами. И единственото, което може да се направи, е сайтовете да бъдат свалени, което обаче не решава проблема.

Станете почитател на Класа